MENÜ

Goller usta işi!

Abone Ol Google News

İlk yarının ilk 15 dakikalık bölümünde, fanteziye kaçmadan, futbolun basit gereklerini yerine getiren bir Trabzonspor, bu duruma direnç gösteremeyen Gaziantep izledik. İyi organize oldu, iyi top yaptı, rakip kaleye çok çabuk ve rahat indi Bordo-Mavililer. Nitekim doğal olarak iki gol sığdı bu bölüme. Sonrasında inanılmaz biçimde durdu ev sahibi ekip.

Haberin Devamı

Gaziantep önce dengeyi sağladı, ardından rakip kaleyi yokladı. İlk yarının son 5 dakikasında Uğurcan’ın birinde direğin yardımıyla 3 kritik pozisyondaki direnişi de, 54. dakikada gelen Jefferson imzalı gole kadar önlem almaya yetmedi. Fark bire inince panikle direniş başladı.

Ünal Karaman’ın ilk müdahalesi orta alanı kalabalık tutma amaçlı Doğan Erdoğan takviyesi oldu. Marius Sumudica, Pawlowski’yle üçüncü bölgeyi güçlendirdi.

Maç her iki takımın da oyun disiplininden kopuk her an gol atıp yiyebileceği havaya büründü. İşte o sıralarda Sosa sahneye çıktı, 30 metreden takımını rahatlattı, son sözü Yusuf Sarı söyledi.

Gecenin sorusu

İlk yarıda Trabzonspor’un hızını Sörloth ve Sturridge kesti! Daha 15. dakika dolmadan 2 farklı skor takımda abartılı rehavet yarattı gibi! Uğurcan sahneye çıkmasa bedeli ne olurdu?

Haberin Devamı

Maçın starı

Takımın en iyisiydi. Orta alanda büyük yük almıştı. Ancak öyle bir anda gol vuruşu yaptı ki, maçın kaderini belirledi Trabzonspor’un ustası, kaptanı, meastrosu, artık hangi sıfatı verecekseniz; Sosa...

Maçın olayı

Sörloth’un ilk iki golde savunmanın arkasına kaçışı, topla buluşmaları, ilkinde kendinden uygun Sturridge’e asisti, diğerinde klas hareketleri ve son vuruş ustalığı... Tabi ki bir de Sosa ’nın golü... Üçü de ders gibiydi!

Kısa mesaj

Uzun süre sonra liderlik... Şimdilik bir günlük, belki haftalık! Belki daha da fazlası. “O sezon, bu sezon!” söylemini slogan edinen Trabzonspor taraftarı, öylesine coşkulu, öylesine mutlu ki...

YORUM YAZ