MENÜ

Fırtına bir adım önde

Abone Ol Google News

Ara transfer döneminin iki sessiz takımı karşılaşacak bu akşam. Trabzonspor ve Kayserispor’da bırakın takviyeyi, sakatlıklar da eklenince sıkıntı dolu bir sezon geçiriyorlar ama ikisi de mevcut koşullar göz önüne alınınca başarılı sayılabilecek bir isyana imza attılar şu ana dek. Ev sahibi ekip dördüncülüğünü garantilemek istiyor bu akşam, kazanırsa kalan maçlar formaliteye dönecek ki bu durum altyapı oyuncularına daha fazla şans anlamına da gelir.

Haberin Devamı

Kısıtlı kadroyla başarı

Kayserispor ise ikinci yarının kulübesi en yetersiz, hamle gücü en zayıf takımı. Bu sezon ligde kalmaları onlar adına büyük başarı. Amaçları ise kalan 3 hafta için bu yönde soru işaretlerini ortadan kaldırmak. Kısıtlı kadrolar ile başarı hikayeleri yazan Ünal Karaman ve Hikmet Karaman’ın karşı karşıya geleceği, Bordo-Mavililer’in süper gençleri ile sanki bir adım önde sayılabileceği bir maç olacak.

Ön plana kim çıkar?

Kayserispor az da olsa tehlikeyi hisseden bir takım. Kendisi için her bir puan önemli. Dolayısıyla katı savunma anlayışını ön planda tutar. Kilidi çözmek Yusuf ve Abdülkadir Ömür gibi orta alandan çıkacak isimlere kalır.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Lig dördüncülüğü matematiksel olarak tamam gibi. Lig üçüncülüğü şansı da fazla değil. Trabzonspor için puan kaygısı yok bu maçta. O halde tek hedef; iyi futbol ve gençlerin gelecek sezona yönelik performans mesajları...

YORUM YAZ