MENÜ

Büyük maç!

Abone Ol Google News

Karşılaşmanın Süper Lig’de zirveyi hedefleyen iki ekibin mücadelesi olduğu gerçeğini 20. dakikadan sonra görmeye başladık. Uğurcan’ın İrfan Can’ı karşıladığı, Crivelli ile Hüseyin’in hücum - savunma amaçlı topa karşılıklı dokunuşları üst düzey kalite içeriyordu. Hele Visca’nın tek başına gidişine Sosa müdahalesi, Nwakame’nin iki sert şutunu müthiş reflekslerle çelen Mert’in sonrasındaki karambolde gösterdiği olağanüstü performansı...

Haberin Devamı

Bütün bunlar ilk 20 dakikayı sadece birbirlerine göre pozisyon almakla yetinerek geçirip boşa harcayan Başakşehir ve Trabzonspor’un, “Bu maç keyifle izlenir” dedirten ve mücadeleleri alkışı hak eden anların başlangıcı oldu. Gol eksikti ilk yarıda, o da gerçekleşseydi, Mert ya da Uğurcan’ın ya da birinin emeğine yazık olacaktı!

İkinci yarıda Başakşehir yüklendi, Trabzon direndi, kontrataklarla gol aradı. İlginçtir karşılıklı golleri Trabzonspor ölü topta, Başakşehir çabuk çıkış yaptığı pozisyonda kazandıkları penaltılarla buldu.

Ama galibiyeti daha çok kovalayan taraf Başakşehir’di ve istediğini Skrtel’le alsa da son sözü Sörloth söyledi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Son haftalarda form grafiği yükselen Yusuf değil de, sakatlıktan çıkan ve penaltı dışında gözükmeyen Sturridge hamle oyuncusu olarak kullanılamaz mıydı?

Maçın starı

Gözler Sosa kadar Visca’nın da üzerindeydi. Visca eşitlik golünü attı, ikinci golü getiren etkili köşe vuruşunu kullandı, orta alanda dinamo gibi çalıştı, savunmaya gelip top çıkardı. Sosa’yı gölgede bıraktı.

Maçın olayı

İki Sörloth! İlk yarıdaki karambolde altı pas içinde akıl almaz biçimde fırsat kaçıran Norveçli, uzatmalarda öyle kafa vuruşu yaptı ki, takımını yenilgiden kurtaran isim oldu.

Kısa mesaj

Trabzonspor’un liderliğe yükselmesi beklentisindeki taraftarı, maç sonunda uzatmalarda gelen beraberliğe sevinmek zorunda kaldı. Skor, “Neye niyet, neye kısmet!” dedirtti.

YORUM YAZ