MENÜ

Sabır...

Abone Ol Google News

Ligde çok kötüler, Nuri Şahin’li Werder karşısında yine yenildiler, Beraberlikleri olmayan ligde sadece 2 galibiyetleri var. Son üç sıra içinden çıkış arıyorlar. 8 haftalık ligde galibiyetlerini son 4 hafta içinde aldılar, Şampiyonlar liginde iki gol 1 beraberlik, bir galibiyet ile yürüyorlar. Kaleye geride kalan iki maç ortalaması ile 13 şut çekiyorlar maç başına, Topa yüzde 46,6 sahipler ve yüzde 73 oranında isabetli pasları var.

Haberin Devamı

Ligde ne kadar iddiaları yerle bir olsa da, şampiyonlar liginde o kadar zirve düşündeler. Galip durumda kolay kolay kaybetmezler. Kalecileri Fahrmann ekstra motive oluyor. Sakatlığı nedeniyle İstanbul’da forma giyemeyecek. Yüksek toplarda etkililer. Naldo ve Sane isimlerine dikkat. Sık şut, uzun top, agresif yapıları, rotasyonu seven anlayışları dikkat çekiyor. Caligiuri ismi kanat akınları ile, Uth ve Embolo son vuruş becerileri ile dikkat çekiyor.

Rakip takımı kızdıran bir felsefeleri var. Nastasic en agresif isimleri. Kontrolü kaybeden takımlar karşısında ceza sahası dışından şutlar ile zorluyorlar. Zayıf yönleri yok mu? Var. Beş ana unsurda toplayalım: Gol şanslarındaki bitiricilik zayıf. Duran topları savunmada etkisiz. Tehlikeli noktalarda faul yapmaktan kaçınma beceriksizliği var. Ara paslara karşı savunma çok kritik hata yapıyorlar Ofsayttan kaçınma handikapları var.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın en güçlü rakiplerinden. Aslan bu takım ile oynayacağı 2 maçtan 4 puan çıkarırsa gruptan çıkar. O yüzden mutlak kazanması gereken bir maça çıkıyor. Sarı-Kırmızılı takım için en önemli silah SABIR.

YORUM YAZ