MENÜ

Gol atmak şart

Abone Ol Google News

Turuncu-Lacivertliler evinde gol yememeli. Bu maçı çok dikkate almalı. İngiltere’deki rövanş öncesi kazanmak ve tabii ki gol atmak şart. Avrupa’da Başakşehir gibi bir marka olmalı, hem kendileri hem de ülke puanı için...

Haberin Devamı

Ne de olsa Premier Lig takımı. En iyiler arasında ilk 7 arasına girdi. Beraberlikleri seviyor. Oyunu iyi kitliyor. Yeni Zellanda’lı Chris Wood forvette en değerli ismi. Uzun boyu ile hava toplarında mükemmel ve raket gibi bir sağ ayağı var. İrlandalı forvet arkası ve zaman zaman forvet Hendrick de son vuruşlarda çok becerikli ve çok hırslı. Orta alanda İngiliz Cork, İrlandalı Brady ve balina avcısı Gudmundsson en kritik silahlar... Savunmada 25 yaşında yüksek top karşılama uzmanı Tarkowski. Savunmada milli ve çok iyi adam kilitleyen Gibson’a dikkat! Kalede büyük bir tecrübe var Hart. 31 yaşında havada, karada ve suda bile iyi bir isim. Lakin kalede Lindegaard da çok başarılı.

Aberdeen engelini 1-1 ve 3-1 ile geçtiler.

Yedekler kayıp olur

Gelelim Başakşehir’e... Kritik nokta; evinde gol yememeli Turuncu- Lacivertliler. Bu maçı çok dikkate almalı. Geçen yıl gibi düşünmemeli; yedekler ile kayıp büyük oluyor. Avrupa’da Başakşehir gibi bir marka olmalı hem kendileri, hem ülke puanı için. Gol atarak özellikle yerden ve dikine oyun ile Emre’nin mükemmel ara pasları ile zorlamalılar.

Haberin Devamı

Gözler Bajic’te

Adebayor’un yokluğunda gözler Bajic’te olacak. Visca ile Elia’nın hücumda kullanacağı toplar önemli. Mossoro ve Arda yoklar. Bu durumda Soner ve Jovic yani yeni transferler ne yapar sorusu akıllarda. 16 Ağustos’taki rövanş için beraberlik yetmez, gol atıp hatta goller atıp İngiltere yolcusu olmalıyız.

Bu istatistiğe dikkat!

Başakşehir, Avrupa arenasında çıktığı 16 maçta toplam 19 kez fileleri havalandırdı. Turuncu-Lacivertli takımın en skorer ismi ise 7 golle Visca oldu. Visca’yı 3 golle Elia ve Emre Belözoğlu takip etti.

Başakşehir'de son dakika

Adebayor sakatlığı nedeniyle bugünkü maçta yok. Arda Turan ise UEFA listesinde yer almıyor. Kamp çalışmalarına geç katılan Mossoro’nun mücadeleye yedek başlaması bekleniyor. Abdullah Avcı, forvette Bajic ile karşılaşmaya başlamayı planlıyor.

Kim ön plana çıkar?

Kale en önemli nokta olacak. İyi ve gününde Volkan Babacan yıldızlaşırsa Başakşehir boy verir. Elbette Emre Belözoğlu ile Visca’nın performansları da kritik.

YORUM YAZ