MENÜ

Başaklar boy verirken, Dadaş tırpanı kırdı

Abone Ol Google News

Ligin en fazla gol yiyen iki takımından biri Erzurumspor sol bek ve sağ bekleri stoperden devşirme iki isim ile maça çıktı. Savunma dörtlüsü zamanlama hatası yanında, alan daraltma hatası yapınca 10 dakika bitmeden üç pozisyon yaşadı kalesinde.

Haberin Devamı

Gol kokuyordu maç. Biz 1. dakikada, Robinho pozisyonunda top çizgiyi geçti mi? “Var” ise yok geçmedi derken, Başakşehir’in attığı son 6 golün tamamına doğrudan ve dolaylı katkısı olan Visca, mükemmel orta ile 11. dakikaya kadar kokusu gelen golün, Boz Baykuşlar için tadı oldu. Ters vuruş ile ağları bulan Opseth oldu. İroniye bakın Erzurumspor’un deplasmanda bulduğu son dört golün ikisini rakipler kendi kalelerine atmıştı.

Daha etkili oyun

Ligin en fazla alan kullanan takımı karşısında oyunun boyunu kısaltan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Egemen’in savunmayı mükemmel yönlendirmesi ile yediği golden sonra daha etkiliydi. Geçiş oyunlarını yeni transferi Obertan ile zaman zaman iyi yapan konuk ekip karşısında ligin en az gol yiyen takımı Başakşehir (10 gol 5’i duran top) ilk yarı hata yapmadı. Ama ikinci yarı ileri çıkan Egemen’in mükemmel ortaya klas kafasına çaresiz kaldı.

Haberin Devamı

Rize maçının yaralısı Dadaşlar oyunun her noktası gibi tribünleri de iyi kullandı. Dengesi mükemmel Başakşehir’in ritmini bozan gol şampiyonluk çizgisini değiştirir mi? Başakşehir için beklenen “O yıl işte bu yıl” denirken, Başaklar boy verirken, Dadaş tırpanı kırdı.

YORUM YAZ