MENÜ

Antalya'nın dirilişi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kayserispor ile Antalyaspor’un her kademede oynadıkları son 3 maçta kazanan hep Sarı- Kırmızılı takım olmuştu. Lakin değişim yaşayan ve ikinci yarıya başlarken 12 farklı isim ile yola çıkan Antalyaspor puan açlığındaydı. Bu bağlamda düşme hattının dışını düşleyen ev sahibi ekip için hayatı bir maçtı. Oyunun tamamı gösterdi ki geçmişin takımlar arasındaki uçurumu, budönemde yok. Düşmede ve zirvede yer alan takımlar kora kor maç oynuyor. Antalyaspor 90 dakikada 2-1 önde ve 7 kişi ile geliyor; özgüvene ve arzuya bakar mısınız...

Nazım, Salah gibi...

Maçların kaderini orta alanlar çiziyor. İlk yarı karşılıklı pozisyonlar vardı. Atila ilk 10 dakikaya damga vurdu. Ev sahibi önde basmanın ödülünü Deniz Kadah ile buldu. Badji hata yaptı ama çizgi kalecisi tanımına uygun Lung, hamle yeteneğinde de iyi olduğunu kanıtladı. Takımlar gol için ikinci yarıyı bekledi. Son haftaların formda ismi Emre Güral bu sezon ki 4. golünü, kaleciden dönen topu 60. dakikada ağlar ile buluşturarak atarken; Nazım pozisyonu yaratan isimdi. 23 yaşındaki Almanya kökenli Nazım, gelecek sezonlarda üç büyüklerin iştahını kabartacaktır. Liverpool’a Roma’dan gelen Salah gibi bir stil.

Senegal esintisi...

Konuk ekip için sahneye çıkan ise son 10 dakikaya girerken bu sezon tüm maçlarda oynayan ve 12. golüne imza atan Umut Bulut’tu. Skor 1-1 olurken sessizliğin sesi stadı kapladı. Ama bitime 2 dakika kala maçın en yaratıcı ismi Doukara, Senegal esintisi ile attığı golle günü galibiyet ile süslerken Antalya’ya hayat öpücü verdi.

YORUM YAZ