MENÜ

Pereira'yı da atmalıydı!

Abone Ol Google News

Bitigen, Abdulkadir’in kırmızısında yanılmadı. Trabzonspor’un kazandığı iki penaltı ve Fernandes’in oyundan atılması da doğruydu. Bitigen’in tek hatası sarı kartı olan Pereira’yı 42’de ikinci bir sarı kartla atmamasıydı!

Haberin Devamı

Dün akşam oynanan maç belki de bu sezonun hakem açısından en zor maçı oldu. Hakem çok sayıda kritik karar verdi. Takım ayırt etmeden, ne gördüyse onu çaldı. Kazananın da kaybedenin de bence hakeme söyleyecek sözü yoktu! 7’de Alanya ceza sahasında Tzavellas’ı, Abdulkadir iterek düşürdü. Sonra Tzavellas, Abdulkadir’e faul yaptı. Burada bir düdük çalınacaksa Alanyaspor lehine olmalıydı. Çünkü ilk faulü Trabzonlu oyuncu yapmıştı.

Her babayiğit çıkaramaz!

25’te Abdulkadir’e çıkan kırmızı kart kolay bir kart değildi. Trabzon’da her babayiğit böyle bir kartı kolay çıkartamaz. Bitigen tereddüt dahi etmedi. Kararı kesinlikle doğruydu. Abdulkadir’in ayağı dizinden gergin, kramponun vidaları rakibe dönük, kramponun vidalarıyla ve hız alarak, rakibine zarar verecek güç transferiyle bir müdahalede bulundu. Bu kırmızı kartın tarifi gibiydi.

Haberin Devamı

Eliyle oynadı

42’de Pereira sarı kartı varken, N’Sakala’nın ayağına bastı. Bu dakikada sarı kartı olan Pereira 2. sarı karttan atılsa çok daha doğru olurdu. 64’te Djalma net şekilde eliyle oynadı ve hakem de doğru bir karara imza atarak penaltı düdüğünü çaldı. 80’de bu kez VAR yardımıyla penaltı kararı verildi.

Kırmızı doğru karar

Fernandes’in Hüseyin’in yüzüne gelen elini klasik bir fauldü, beraberinde de sarı kartı gerektirirdi. Fakat verilen bu karara Fernandes sınırları zorlayacak şekilde tepki gösterince hakem de doğru bir şekilde oyundan attı. Direkt kırmızı kartla bile atabilirdi.

YORUM YAZ