MENÜ

MHK'dan bir falso daha!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş maçındaki Alper Ulusoy’un yönetimini bir de şu gözle değerlendirin. Günlerden Perşembe. Konya’daki maçtan 1 gün önce. Saat 10.30 Ulusoy eşi ve çocuklarıyla İzmir Kordon’da yürüyüş yapıyor. Ailece güzel bir gün geçirme niyetindeler. Birden telefonuna mesaj geliyor ve Cuma günü Konya’da maç yöneteceğini öğreniyor. Apar topar eve dönüyor, çantasını hazırlıyor, seyahat planı yapıyor ve aynı gün, gece geç saatlerde ekibiyle Konya’da oluyor. Hiçbir hazırlık yapamadan, takım-oyuncu analizi yapmadan, belki de dinlenemeden sahaya çıkıyor. Bu hakemden ne beklersiniz?

Belgeye belge!

İki haftadır Cuma maçı hakemleri, Perşembe günü görevlerini öğreniyorlar. “Bursaspor-Beşiktaş maçına; çarşamba günü atanan hakem, perşembe günü değişti” tartışmasını yalanlayan MHK; kendini bu yolla temize çıkartmaya çalışıyor. Namoğlu tehdit ettiği için hakemliği bırakan Abdullah Yılmaz da, bu açıklamanın doğru olmadığını belgesiyle paylaştı. 20 Ekim 2017 (Cuma) tarihinde yöneteceği Adanaspor- Ankaragücü maçı için 18 Ekim 2017 (Çarşamba) günü aldığı tebligatı gösteren FYS (Futbol Yönetim Sistemi) mesajını açıkladı.

Neden yalan?

Bu mesaj ispatlıyor ki; cuma maçlarında görevlendirilen hakemlere, çarşamba günü tebligat yapılıyor. MHK’ye sormak lazım... Madem hakemi değiştirmediniz; çarşamba atadığınız hakemi “Perşembe atadık” diye neden “yalan” söylüyorsunuz?

YORUM YAZ