MENÜ

En riskli atama Rize'de!

Abone Ol Google News

Ligin sonuna doğru çok önemli bir virajdayız. MHK için zor haftalardan biri. İsim isim atanan hakemlerde sorun görünmüyor... Ama o isimlerin son haftalardaki performansına ve maçın önemine bakıyorum; o zaman biraz yutkunuyorum... Bence en riskli atama Galatasaray maçında. Serkan Çınar’ın son görev aldığı maçlar ve VAR masasındaki performansı bence ligin kader maçlarından birini yönetebilmesi için yeterli değil. MHK risk almış, sorumluluk da elbet onların olacaktır.

Haberin Devamı

Çakır can simidi

Zirvenin diğer ortağı Başakşehir’in maçında da Aydınus var. Uzunca bir süre maçlardan ayrı kaldı. Cezasını çekti, lige döndü ve arka arkaya maçlarını alıyor. Tecrübesi bu maç için yeter de artar bile. Beşiktaş maçında Çakır; yine MHK’nin can simidi olmuş. Derbiden sonra ‘Beşiktaş’la yeni bir sorun yaşamayalım’ düşüncesi ağır basmış ve formunun zirvesinde olan Çakır bu maça verilmiş. Fenerbahçe maçı ise nispeten kolay bir maç gibi düşünülerek; ligde ilk kez 3 büyük maçı yönetecek olan Abdulkadir Bitigen görevlendirilmiş.

Haberin Devamı

Palabıyık düşme potasında

Düşme hattı maçları da zor... Göztepe’nin maçında Palabıyık var... Tartışmalı Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası ilk kez sahada. Geçtiğimiz hafta VAR masasındaydı, orada da başarılı olamadı. İnşallah bu maçta gününde olur.

Uğurlu problem olabilir

Benzer bir durum düşme adayı Erzurumspor’un maçında da var. Yaşar Kemal Uğurlu’nun bu maçı yönetecek tecrübesi elbet var ama son yönettiği iki maçtaki hatalarını tekrar ederse, o zaman ciddi problem olur!

YORUM YAZ