MENÜ

Çakır yönetmeliydi öyle de oldu...

Abone Ol Google News

Belki de bu hafta şampiyon ve düşenler belli olacak. Onca hakem hatası yaşandı ama bu hafta yapılan hataların telafisi olmayacak, sonucu ağır olacak! MHK, Bursaspor - Göztepe ve Erzurumspor - Fenerbahçe maçlarında risk taşıyan iki atamaya imza atmış. Türkiye Kupası finali sonrası Suat Arslanboğa ile Mete Kalkavan’a, haftanın çok kritik iki maçını vermiş. MHK bu atamalarla “mesaj” verme gayretinde ama ne olursa olsun son viraj “mesaj verme” yeri olmamalıydı! MHK; bu maçlarda yaşanabilecek bir olumsuzluğun sorumluluğunu, bu atamalarla omzuna almış görünüyor.

Haberin Devamı

Can simidi Aydınus

Ligin final maçında Cüneyt Çakır’ın değil de, başka bir hakemin ismini görürsem şaşırırdım. Kamuoyu bu atamayı kendiliğinden hafta içinde yapmıştı zaten... Ligin kader maçını, ligin en formda hakemi yönetmeliydi, öyle de oldu! Trabzon - Beşiktaş maçında da Fırat Aydınus var. Disipline sevk edilmesi, ceza alması, yüz verilmemesi hadiselerine rağmen Aydınus son haftalarda MHK’nin can simidi oluyor. MHK’ye “Benden kolay kolay vazgeçemezsiniz!” mesajı veriyor. Maçı iyi yönetir, kötü yönetir bilemem ama bildiğim bir şey var: “Nerede zor maç varsa Aydınus her zaman adaydır!”

Haberin Devamı

Bu kez geç açıklandı

Bu haftanın atamalarında belli ki MHK çok zorlandı. Hakemleri gecikmeli olarak açıklayabildi. 32 hafta boyunca 1. Lig hakemleriyle birlikte açıklanan Süper Lig hakemleri; bu hafta 1. Lig hakemlerinden bir buçuk saat sonra açıklanabildi.

YORUM YAZ