MENÜ

Vasatı aşamayan maç

Abone Ol Google News

Hücuma doğru yerleşecek kadar sakin ve güvenliydi Beşiktaş ama oyunu ele almakta zorluk çekti. Hücum için istekli ve planlı olsalar da topu doğru adama geçirmeyi beceremediler. Alanya ise golü yemiş olsa da sakindi. Caner ve Adriano’nun öne çıktığı anlarda savunma arkasını gözlüyorlardı ki, stoperleri sıkıştırsınlar. Ve kazayla da olsa golü buldular. Devreye Beşiktaş daha düzenli oynayarak başladı ve yetmedi devreye Quaresma’nın daha az kullandığı ayağını da devreye soktu. Ancak 70’e doğru Beşiktaş anlaşılmaz biçimde yine içe büzüştü ve Alanya’yı oyuna çağırdı. Alanya’nın koptuğu son dakikalardaki sabun köpüğü hücumları saymazsak ağırlıklı olarak ülke vasatını aşamayan bir karşılaşma izledik.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Mircea Lucescu dikkatimizi çekmişti ama unutuldu gitti... Sahi, Caner Erkin o ortaları hangi amaçla yapıyor ve ‘’Yapma’’ diyen birileri var mı acaba?

Maçın starı

Burak’ın rakip üzerindeki tedirgin ediciliğinden yararlanan Adem Ljajic. Hem oyun kurdu hem sonuç aradı. Alanya kalecisi Ufuk ile son saniye galibiyeti kurtaran Karius’u da atlamayalım.

Haberin Devamı

Maçın olayı

VAR Alanya’nın golünde milimetreyle ofsaytı tespit edip golü iptal etti. Bu mükemmellik arayışı akında mikron değerlere kadar inecek ve böylece futbolda ‘tam adalet’ sağlanmış mı olacak?

Kısa mesaj

Güven, Dorukhan sahadaki en havalı oyuncular kadar oynuyor. Onları çoğaltmaktan gayrı bir çaba nafiledir.

YORUM YAZ