MENÜ

Temkin/denge/fırsat

Abone Ol Google News

Maçın ilk 10 dakikasının ardından Beşiktaş topu ele alıp pas istatistiğini yükselttiyse de özellikle sol beki savunan Medel üzerine kurgulu oyunlarda sıkıntıya düştü. Sivas ters kanadı da doğru kullanınca Kagawa, Lens, Burak üçgeni bir türlü kurulamadı. Haliyle ilk yarıda oyunda görünür ancak işlevde düşük bir Beşiktaş vardı. Sivas ise tersi, bekledi, gözledi, fırladı. Duran toptan gol yedi, akan oyunda bir attı iki kaçırdı. İkinci devre Beşiktaş tempoyu yükseltemeyince Sivas’ta aradığı fırsatları bulamadı. Hal böyle olunca ilk devredeki futbol vaadi yerini temkin/denge/fırsat oyununa bıraktı. İki takımın güçsüz oyununda, ki kadro farkları düşünüldüğünde Beşiktaş’ınki anlaşılamaz, kim yakalarsa atacaktı. Sonunda altı pastan topu kaleciye nişanlayan Burak serbest vuruşta noktayı koyup Beşiktaş’ı üçlü denklemin içinde tuttu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Diabate’nin attığı golde Medel kart korkusu ile süratli rakibe yaklaşamamış olsa da ‘hızlı oyuncu’ olarak bilinen Lens’in durumunu nasıl açıklanabilir?

Maçın starı

Haberin Devamı

Kesinlikle Lens ya da Kagawa değil!.. Hakan Arslan ile N’Dinga Sivas’ın, Atiba ile LjajicBeşiktaş’ın göze çarpanlarıydı. Diabate ile o muazzam vuruşun sahibi Burak ise maçın en pırıltılı işlerini yaptılar...

Maçın starı

Rize maçında kart korkusuyla Burak bu maçta öfkeli Medel kenara alındı. Ligin sonu yaklaşırken bu kadar gerginlik hiçbir takıma hayır getirmez.

Kısa mesaj

Birkaç hafta öncesine kadar o denli umut var olmayan Beşiktaş bir kez daha kazanarak ligde önündeki ikiliye gerilimi yükledi.

YORUM YAZ