MENÜ

Milli ara da yaramadıysa!

Abone Ol Google News

Başlarda durgun giden Beşiktaş, Atiba/Elneny/Diaby üçgeniyle öne doğru akıp tempoyu ele geçirmeye uğraşırken devreye ülkenin en bildik çözümü girdi; faul. İlk devre faul sayısı 13/4 (maç sonu 17/9) Ankaragücü lehineydi! Oyun sık sık durdu, ancak etkili ataklar da olmadı değil. Ankaragücü hızlı hücum ettiyse de sayısal olarak az oyuncuyla gittiğinden etkili olamadı. Beşiktaş organize ataklarla devre boyu hareketliydi, ancak onlar da gömülü Ankaragücü kalabalığını aşamadı. Yedekten katkı verecek tek isim gibi görünen Ljajic bile sınırlı etki koyunca maç ilk devreye göre daha sıkıcı bir hal aldı. Ankaragücü’nün yapabilecekleri belliydi ama kadrosu dar olsa da Beşiktaş saha içi düzenlemelerle oyuna çeşitlilik getirebilirdi. Bu da olmayınca ‘milli maç arası’nı iyi kullanması beklenen takımlarda fazladan herhangi bir şey göze çarpmadı! Bizlerde ülke vasatını koruyan maçlardan birini daha izlemiş olduk.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Oyun oynamak yerine bolca faul yapmanın birincil çözüm olduğu bir ligde kaliteden, oyuncu gelişiminden, teknik adam performansından söz etmek mümkün mü?

Haberin Devamı

Maçın starı

Takımlarının direnç merkezi olan önce Pazdan sonra Kulusic. Sanırım ‘anti kahraman’ olarak da gollük iki pozisyonu kaçıran Diaby gösterilebilir!

Maçın olayı

Genç hakem Ali Şansalan’ın değişiklik anonsu yapılmışken ‘zaman çaldığı’ ve sanırım itiraz gerekçesiyle Sedat Ağçay’ı üst üste sarı kartlarla oyun dışına göndermesi. Atiba’nın topu yere vurmasında ise benzer uygulamayı göstermedi.

Kısa mesaj

İstatistikleri ne gösterirse göstersin Beşiktaş’ın işi her geçen hafta güçleşiyor. Sahiden, bu oyunun çözümü nerede?

YORUM YAZ