MENÜ

İki taç atışıyla maç kaybetmek

Abone Ol Google News

Orta sahayı Necip’le sertleştiren Beşiktaş, hücumdan taviz vermiş görünse de savunmayı sağlama alma garantisiyle sahada. İlk yarının gidişatına göre Şenol Güneş’in kararı yanlış da görünmedi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın ilk yirmi dakikadaki agresif tarzını baskılayıp durumu dengeye getirmiş olsalar da taç atışına itiraz ederken golü yediler. Ve ikincisi de taç atışından geldi.

Peki mesele nedir? Futbol kurallarının bilinmemesi ve olayın ciddiye alınmaması!

Galatasaray sakin kalıp fırsatları doğru kullanarak ciddi pozisyona girmeden maçı 2-0’a getirdi. Devamı Beşiktaş’ın agresif tarzının getireceği olanakları gözlemekti. Onu yapmak yerine beklediler.

Diagne’nin etkisizliği, Burak’ın etkisizliği geri kalanların etkisizliği...

Galatasaray, şampiyonluk yolunda en zorlu rakiplerinden birini dengeli oyun kurgusuyla aşmayı başardı. Ve böylece bundan sonrasını ellerine aldı.

Gecenin sorusu

Sanıldı ki, VAR gelecek dertler bitecek. VAR taç ve kornere karışmıyor. O zaman sonuca doğrudan etki etmiyor mu?

Belhanda’nın korner bayrağını tekmelesine de karışmadığına göre videonun ‘yardımcı’lığı adaleti ne kadar sağlıyor?

Haberin Devamı

Maçın starı

Sahada özel birini göremedim. Oyuncular kendi ortalamasındaydı. Stadyuma giden 51.578 kişi bu maçın kahramanı değilse başkası değildir.

Maçın olayı

Beşiktaş’ın sakatlanan Gökhan’ı değiştirmeyip Adriano değişikliğe gittiği anda ikinci golü yemiş olması. Üstelik golü bir taç atışının ardından ‘uykudayken’ gelmiş olması.

Kısa mesaj

Takımını sahaya yine on bir yabancıyla süren Fatih Terim sakin, temkinli düzeniyle yeni bir şampiyonluğa gidiyor gibi...

YORUM YAZ