MENÜ

Havutçu'nun itirazı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Çünkü Galatasaray Beşiktaş’ın top yapan tek adamı Fernandes’i kilitleyip, hafta içi ligdeki diğer maçlara göre biraz kıpırdanmış gibi görünen Quaresma ve Simao da yine eski günlere dönünce koca ilk yarıyı pozisyonsuz geçti. Gerçi bu bölümde Galatasaray da etkili değildi ama yine de duran üç topun ikisinden gol bulmayı becerdi.
Maçın akıbetinin belli olduğu düşünülüyordu ama duruma itiraz eden biri vardı kenarda; Tayfur Havutçu... Havutçu ikinci yarıya etkisiz Fernandes ve Simao’yu kenara çekip Holosko-Mustafa Pektemek ikilisini sahaya sürerek ilk devresi durgun geçen maça bambaşka bir tansiyon getirdi. Beşiktaş’ın orta sahası ‘yöneticisiz’ kaldı ama bu kez iki kanadı birden çalışmaya başladı. Çift forveti önce Quaresma ardından da ters taraftan besleyen Beşiktaş gitti denilen maçı da beraberliğe getirmeyi başardı.
Fatih Terim kulübedeki Havutçu’nun hamlelerine karşı hamleler yaptıysa da bu kez gecenin ikinci adamı Cenk Gönen belki de kendi adına sezonun en kritik kurtarışlarını yaparak bence sahanın en iyi oyuncusu olmayı başardı.
Futbol dışı sıkıntılarla boğuşan Beşiktaş, son iki maçta gösterdiği performansla umutsuz taraftarına da kendilerini iyi hissettirmiştir diye düşünüyorum...

YORUM YAZ