MENÜ

Daha çok ihtiyacı olan kazandı!..

Abone Ol Google News

İstatistiklerin Galatasaray’ı, ‘büyük tehlikeler’in Beşiktaş’ı gösterdiği bir ilk devre. İsabetli şutların tamamı Beşiktaş’ın, kornerlerin de... Beklenenin üzerinde bir Beşiktaş bulmasına rağmen Galatasaray sakinliğini koruyup golü aramayı bırakmadı ama bu kadro bunu mu oynamalıydı?

Haberin Devamı

Babel, Diaby, Mariano, Elneny ve bir çok oyuncu için yok hükmünde oynanan maç aslında zorda ’nın devamı açısında önemliydi. Hele ki geçen yıl oynanan final niteliğindeki maç düşünüldüğünde.

Beşiktaş ve Abdullah Avcı açısından istediğini alma konusunda daha öncekiler düşünüldüğünde fena maç olmadı. Zaman zaman aleyhlerinde uzasa bile ayakta kaldılar ve kazanmaları gereken maçı kazandılar.

Maç içinde sakin görünen Galatasaray için bu durum son bölüm hariç gamsızlık, vurdumduymazlıkla da açıklanabilir mi, bilemiyorum! Kadro ve teknik ekip bundan çok daha iyisini vaat ediyor.

Gecenin sorusu

Evet, verimlilik eğrisinde Burak Yılmaz tartışmasız üsttedir. Ancak... Galatasaray defansının her üyesini sonuna kadar zorlayan ve onları öne çıkma konusunda tehdit eden Umut Nayir’in efor seviyesine ulaşabilir miydi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Koştu, didindi, aradı, durdu maç boyu; Umut Nayir. Ve uçarak vurdu kafayı. İlki o. Sonra Galatasaray için önce ve çoğu zaman olduğu gibi Muslera ile rakibi Karius..

Maçın olayı

Gökhan Gönül sahada var mıydı bilinmez ama çıkarken tribünlere ’Haydii’ yapışı önemliydi!.. Bir de 85. dakikada doğru kurgulanmış bir hücumun Caner Erkin’in o bildik ‘nafile ortası’yla rakip hücuma dönüşmesi... Diğerleri vakayı adliyeden!

Kısa mesaj

Beşiktaş'ın yönetim ve borçlar düzeyinde içinde bulunduğu durum malum. Ancak sahaya 11 yabancıyla çıkıp şimdiye kadar 3 maç kazanan Galatasaray için durum en az rakibi kadar vahim!..

YORUM YAZ