MENÜ

Gerçek gündem ‘İdareci'ler!

Abone Ol Google News

Yönetici; fikir üretir, yön verir, risk ve karar alır... İdareci; adı üstünde mevcut durumu korur, büyük kararlar alamaz... Geçen sezonun başından bu yana golcü arayan, bundan ders almayıp ikinci yarının ilk maçında da takımı sahaya forvetsiz çıkaran ekibe yönetici değil, ‘idareci’ denir... Soğukta tribünlere giden taraftarlarla, forvetsiz oynamaya mahkum edilen Fatih Terim sizce bu şartları daha ne kadar ‘idare’ eder? Galatasaray dün 6-0’lık skorla fark attı yarışın içinde kaldı. Fatih Terim, öğrencileri ve taraftarlar ‘idareci’lerin yapamadığını yapıp krizi bir maç daha ‘yönetti’. Kamp döneminde Galatasaray savunma ve orta saha açısından hazırlıklarını iyi yapmış. Zaten takımla ilgili sorun yok, sorun ‘idareci’lerde...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Şimdi bana soracaklar; Şu skora bu yorumu mu yazdın? Bugün yarın Alan gelecek. Rakip sıkıntılı Ankaragücü değil de Başakşehir olsa fark 9’a çıkabilirdi. Carvalho da gelince heyecanını tükettiğiniz boş tribünlere oynardı.

Maçın starı

İlk yarının son haftaları ve ikinci yarının ilk maçı... Harika bir Onyekuru var sahada... Ankaragücü maçında da yakaladığı şansları hatasız değerlendirdi. Tek sorunu satın alma opsiyonunun olmaması. Sonu gözüken bir evlilik gibi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Sahada gözler yeni transfer Marcao’nun üzerindeydi. Toplara ilk müdahalesi yerindeydi. Zamanlama açısından sırıtmadı ve hızlı çıkışlarıyla göz doldurdu. Her ne kadar Ankaragücü’nün Marcao’yu sıkıştıracak hali olmasa da ilk maç için iyi başlangıçtı.

Kısa mesaj

Mesaj yine ‘idarecilere...’ Hocası kenarda olmayan, forveti bir türlü gelmeyen takım ikinci yarıya 6-0’lık galibiyetle başladı. Ya bu takıma uyum sağlayın ya da görevinizi ‘yöneticiler’e bırakın.

YORUM YAZ