MENÜ

Lades

Abone Ol Google News

Şeytanca bir planla; son haftalarda Saracoğlu Stadı’nda seyircinin kucağına rakip kaleye yakın yerlerden taçla başlatıyor Fenerbahçe oyunu. Bunun da mucidi Alex... Sonra taç pres yapıyorlar seyirci de tribün presi koyuyor, rakip afallayıp kalıyor. Kanarya elini çabuk tuttuğu bu anlarda golü buluveriyor. Dün de maç böyle başladı. Bu kadar çok savunmacıyla kalesini kontrol etmeye çalışan Beşiktaş, Alex’in şeytanca düşüncesi, ustaca pozisyon alışı ve imrenilecek buluşuyla Beşiktaş’ın kalesini düşürdü. Sadece kalesi düşmekle kalmadı Siyah-Beyazlılar’ın oyun disiplinleri de gitti. Çok güvendikleri dirençleri de kayboldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Topuz ve Özer’le Üzülmez ile Kaş’ı geride bloke ettiler. Başka takımlara antipatik gelse de Emre, Fenerahçe için takımı adına doğru işler yapıyor. Rakiple kavga ediyor, hakeme baskı koyuyor, arkadaşlarını gaza getiriyor ve sonucunu da alıyor. Dün gece de Selçuk’la aynı görüntüdeydiler. Önemli işler yaptılar.

Biraz da Hüseyin Göçek Siyah-Beyazlılar’a Fenerbahçe’den daha çabuk kart çıkarınca evsahibi de rakibini sindirdi. 79'da Gönül'e gösterdiği sarı karta inanıyorsa Lugano'nun ceza sahası içinde kayarken topu eliyle taşıdığı pozisyonu da düşünmeliydi. Geride oyunu kabul eden Siyah-Beyazlılar bu planda, ya rakip çıkarken kaptıkları ya da onların yaptığı pas hatasıyla kazandıkları topları çabuk ileriye atarak sonuç alabilirlerdi. Onu da beceremediler. Zaten bu oyuncu yapısı buna da müsait değildi.

Haberin Devamı

Oyunun başından sonuna kadar Sarı-Lacivertliler, topun arkasına daha çabuk geçtiler. Oyunu istedikleri gibi yönlendirdiler. Etkisiz gibi görünen Güiza duvar yaptı, Alex de duvarda şova çıktı. Dün gece Beşiktaş adına bile bile ‘lades’ oldu.

YORUM YAZ