MENÜ

Galatasaray 'devam' diyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İki Sivas maçı sonrası, belki de onların fiziki yorgunluğu veya istenmeyen sonuçların getirdiği psikolojik sorunlar Sarı-Kırmızılılar’da 90 dakika boyunca kötü görüntüler çıkarmıştı. Denizli’de saha daha güzel, rakip de tam morallenecek kıvamdaydı. Ne sertliği vardı, ne de oyun içinde aşırı baskısı. Hafta içinde yapılan operasyonla gelen yabancıları sahaya ilk 11’de sürme riski, kimin aklına gelmişti bilmiyorum. Ümit hocanın tecrübesi ‘yenileri’ hep birlikte değil, oyunun ilerleyen süresinde kullanırdı diye düşünüyorum. Kısacası risk almıştı Denizlispor, üstelik de puan cetvelinde bu riski almaması gereken bu dönemde.
Cim Bom ise riski ortadan kaldıracak Servet dönüşü ile, daha güvenli hissediyordu kendini. Ayhan-Topal ve Barış’ın tempolu orta alan oyunu maçın başında Denizlispor’u iyice zorladı. 6. dakikada Bangoura’nın hatasıyla Galatasaray’ın bulduğu pozisyon, Denizli’yi herhalde ürküttü ki, kale önüne yığılıp oynamaya başlayınca Galatasaray üstün göründü ilk 45 dakikada. Nonda-Baros ikilisi Skibbe’nin “çabuk 3 puan istiyorum” mesajı gibiydi.
İkinci 45 dakikada Galatasaray bütün iyi yaptıklarını, soyunma odasında bırakıp sahaya çıkmıştı. Aşırı top kaybettiler, birbirlerinden kopuktular. Önce Topal, sonra da zaten başından beri yetersiz oynayan Barış oyundan düştü. Nonda, lotodan çıkan golü olmasa hayalet benzeriydi. Baros ise gol haricinde kendini inkar eder görüntüdeydi. Dönüşü olmayan çıkışlar kabus yaşatır diye düşünürken, Denizli’nin de kötü oyunuyla zirve yarışına Cim Bom ‘devam’ dedi.

YORUM YAZ