MENÜ

Teselli...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Güldürüyorlar insanı. İliği kemiği çekilmiş oyuncuların dikkatini çeksen ne olur çekmesen ne olur... Özellikle de Quaresma ve Bobo’yu seyrettikten sonra dikkati çekilmiş oyuncular buysa, ‘bu dikkat çekilmeseydi halleri nice olabilirdi’ diye düşündük. Rüştü’nün iki net kurtarışı, Bülent Yıldırım’ın penaltıyı atlaması ile uzun süredir bir ilk 45 dakikayı gol yemeden anca bitirebildi Siyah-Beyazlılar.

Beşiktaş’tan işi bitti diye gönderilen oyuncu Uğur İnceman, Antalyaspor forması altında eski takımını en çok tehdit edendi. Uğur’un kapasitesi mi anlaşılamamış? Hayır. Beşiktaş’ın takım olarak içi fazla boşalmış.

Bobo’nun sayısız top kayıplarına, lapa vücudunu taşıyamamasına kenardan ses çıkaran yok. Üstelik Quaresma’nın sakatlığı ile yine bir müddet daha şansı sahada kalmak adına yanında... Guti herhangi bir arkadaşına tek isabetli pası olmamasına rağmen Kartal’ın lideri. Ama Beşiktaş’ı öne geçirme şansı takımın en iyi niyetli oyuncusuna denk geliyor. Gol de, pozisyonun ofsaytlığı da sinsice... İkinci Beşiktaş golünde Guti’nin cinliğiyle Ömer’in tecrübesi örtüşmüyor. Tecrübeli eldiven boşluyor.

Aslında bu bitik Beşiktaş’ı başından beri boşlayan Mehmet Özdilek’in tavrı ve tercihleri... Biraz yüksek tempo, kısmen önde basma başlarda düşünülse ve ilk 11’de hücumda Ali Zitouni ile Djiehoua düşünülse, 3 puana yakınlık belki ev sahibine ait olacaktı. Sonuçta Beşiktaş bu 3 puanla teselli buldu. Necip’in oyundan atılması için kenardan gelen talimat fair-play ve çok konuşulan Beşiktaş duruşu adına yüz kızartıcıydı.

YORUM YAZ