MENÜ

Nobre zoru sever

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mustafa Denizli’nin geldiği ilk gün, şekillendirdiği savunma dizilişinden öte, farklı bir imzası yok henüz bu takımda... Beşiktaş’ın belki pozisyonu çok ama atak şekli yok. Çoğu bireysel girişimlerden elde edilen gol şansları da gelişi güzel. Sivok olmayınca zaman zaman ortaya çıkma görevi bu kez Toraman’ın. Ama markaj esnasında kanatta yakalandığında risk taşıdığı da açık. Holosko’nun ceza alanı içindeki ters koşuları, sonunda tek sayının çıkmasını sağlayan etken...
Serdar Özkan’ın durumu hala vahim. Ona mecbur kalmak bir teknik direktör için azap. Nobre dünyaları kaçırdı belki, ama tribünlerden en çok övgü alan o... Futbol mücadele ve özveri işi. Ekrem bir haftalık aradan sonra yeniden takımının en yararlı elemanlarının başında ama tüm bunların toplamında Beşiktaş dağınık, aceleci ve bilinçsiz. Ankaragücü de öyle. Yoğun hacimli mücadeleye rağmen, sahada bırakılan büyük boşluklar. Beşiktaş’ı da nispeten atak gösteren bu durum. Ancak iki takımın da top ayağında iken olumlu bir hareketinin arkası yok.
Kısaca son haftaların sıkıntılı iki takımının ruh hali, yeterince sahaya yansıdı dün gece. Hele Nobre’deki tutukluk, anlatılır gibi değildi. Beşiktaş tek farklı skorla hep tedirgin etti. Neyseki 3 puanı alan taraf oldu da, kabak Nobre’nin başına patlamadı.

YORUM YAZ