MENÜ

Halkbank 'paraf' attı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ankara temsilcisi için kazanmak, artık alışkanlık haline gelmiş durumda. Aralıksız elde edilen 33 galibiyet bunun en belirgin göstergesi..

Fenerbahçe ’de önemli smaçörlerden Marshall, sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Zaten Sarı-Lacivertliler gerek bayanlarda gerek erkeklerde bu sezon sakatlıklardan dolayı çok çekti. Her ne kadar maça iyi başlayan taraf olsalar da, 2-1 öne geçip avantaj yakalasa da; özellikle Miljkovic, Turgay, Kemal ve Hakan’ın performanslarıyla maça asılsalar da, Cernic yerine Ahmet Toçoğlu orta oyuncu olmasına rağmen köşeden kendine yer bulurken, son noktayı koyan yine Halkbank oldu.

Defans yıldırıyor

Halkbank’ta, Ahmed, Priddy, Diaz, Emre ve Resul takımın hücum yükünü sırtlarken, özellikle libero Nuri ’nin kritik anlarda yaptığı defanslar ve dublajlar Mavi-Beyazlılara ayakta kalma gücü verdi. Defans karşı takımı yıldıran en önemli unsur olarak yine karşımıza çıktı.
Ayrıca, servisten ne zaman vazgeçersen, rakibe kafa tutma şansın o kadar azalıyor. Halkbank özellikle iyi servis attığı setlerde hiç zorlanmadı. İki takımı da gösterdiği mücadeleden dolayı kutluyorum. Son 3 sezonun lig şampiyonu Fenerbahçe ikinci maçta da istekli bir oyun ortaya koyacaktır, Halkbank için final vizesi almak kolay olmayacak gibi..

Arkas rahat

Yarı finalin bir diğer maçında lig lideri Arkas, yorgun İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında galibiyet alarak avantaj yakaladı. İBB, Maliye ile zorlu bir mücadele sonunda yarı finale yükseldiğinden ve Arkas kendisine göre daha kolay rakip olan Torul ile mücadele ettiğinden, o maçların izleri sahaya da yansıdı. İstanbul temsilcisi iyi mücadele etse de set sonlarını getiremedi. Arkas’ın Kolombiyalı sayı makinesi Agamez ve Perrin ’in hücumdaki performansları galibiyette önemli faktörlerdi.

YORUM YAZ