MENÜ

Beşiktaş farkı kaçırdı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe, karşılaşmanın başında Mehmet Topuz’un sağ kanattan yaptığı ortada Alex sonra da Semih ile öne geçmeyi öylesine hovardaca harcadı ki, sanırsınız pozisyonun şablon art arda gelecek. Gökhan Gönül sadece iki dakika sonra tekrarladı da gerçekten! Ancak ileri uç elemanları bundan da yararlanamadı. Beşiktaş ise bu dakikalarda ne kanatları kullanabildi, ne de ‘organize’ diyebileceğimiz ataklar gerçekleştirdi. Bunun yanında top kayıpları da rekor seviyeye ulaştı. Ayakta durmakta güçlük çeken Quaresma ilk yarının son dakikasında kafasını kaldırdı ve topu Almeida’ya çıkardı, Beşiktaş da golü buldu. İkinci bölümde ise oyun farklılık içerdi. Mutlak puana gereksinim duyan Fenerbahçe, oyunu kontrolü altına almaya, rakibine pres yapmaya çalışırken sayısız kontra atak yedi. Topa daha çok sahip olan Fenerbahçe, gole yakın ekip ise Beşiktaş olup çıktı.

Öyle ki, Almeida ile Veli ayaklarına gelen fırsatı değerlendirebilmiş olsalardı Beşiktaş oldukça farklı skorun sahibi olurdu. Tayfur Havutçu bu kez ‘uyumadı!’

Yetersiz kalan Almeida’yı dışarı alıp sürati nedeni ile Holosko’yu sahaya sürdü. Bir kalede Volkan diğerinde Cenk skor tabelasına etki eden isimler oldu. Her iki takımdaki etkisizlerin isimlerini yazmaya ise yer yok! Karşılaşmanın ilk bölümünde vasatı dahi bulamayan futbolu ile yandaşını kızdıran Beşiktaşlı futbolcuların, Fenerbahçe’yi farklı yenme olasılığını ayakların tersi ile itmesi gecenin sürpriziydi tartışmasız. Bir de Quaresma ‘kendisine’ oynamasaydı acep neler olurdu?

YORUM YAZ