MENÜ

Şimdi Emenike düşünsün

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu kadar eksikle, son haftaların en formda takımlarından biriyle, hem de deplasmanda oynamak herkes için endişelendirici olur. Ancak başta Giray Kaçar olmak üzere Rizespor savunmasının halı sahada yapılmayacak hataları sayesinde daha 8. dakikada 2-0’ı buldu Fenerbahçe. Rize’nin bir şanssızlığı da karşılarında Emenike’nin olmayışıydı!

Skor avantajı yakalandıktan sonra Rizespor oyuna ortak olabilecek pozisyonlar buldu ama önce Volkan, sonra Mert geçit vermedi. Moussa Sow’un 35. dakikada Messi ve Ronaldo’yu kıskandıracak bir şekilde ağları havalandırmasıyla da maç bitti aslında.

Aslına bakarsanız, Galatasaray ve Beşiktaş derbilerine bir kenara koyarsak Fenerbahçe son haftalarda belki de en az pozisyona girdiği maçı oynadı. Ancak bu kez alışılmışın aksine Sarı-Lacivertliler bulduğu her fırsatı değerlendirdi. Neredeyse gol kaçırmadan maçı tamamladı. Yani bambaşka bir Fenerbahçe vardı sahada. Sadece ben değil, sanırım milyonlarca Fenerbahçe taraftarı da bunu Emenike’nin sahada olmayışına bağlıyordur... Nijeryalı oyuna girdikten sonra pozisyon üretilememesi, Rize’nin de 1 gol bulması tesadüftü herhalde!

İsmail Kartal, risk alarak sürpriz bir kadroyla sahaya çıktı. Ancak rakibin futboluna bakarsak, Kartal bunu belli bir plan çerçevesinde yapmış. Sonuç olarak Fenerbahçe, sezonun geri kalanında belki de
en zor maçı olarak görülen Rize’de neredeyse yürüyerek kazandı.

YORUM YAZ