MENÜ

3 puan iyi futbol kötü

Abone Ol Google News

Fenerbahçeli oyuncular, bu sezon çok uzun bir aradan sonra ilk kez baskı altında hissetmeden sahaya çıktı. Bunun, oyuna olumlu şekilde yansımasını bekliyordum. Ancak bir kez daha görüldü ki Sarı- Lacivertliler’in kötü futbolu baskıya, strese bağlı değil. Tamamen kalitesizlik ve organizasyon eksikliğinden kaynaklanıyor. Erzurum, maça çok daha iyi başladı. Daha ikinci dakikakada Leo müsait pozisyonda topu ıskaladı.

Haberin Devamı

Tek pozisyon

23’te Eduok’un sert şutunu Harun güçlükle çeldi. Koca bir devrede Fenerbahçe’nin tek atağı, 33. dakikada Dirar’ın ortasına Soldado’nun bomboş bir şekilde vurup topu kaleci Sehic’e nişanlamasıyla gelişti. İkinci devre Sarı-Lacivertliler daha iyiydi. Pozisyona girmeseler de en azından kontrolü ele aldılar. Soldado’nun yerde kalmasıyla kazanılan penaltıyı Moses 59. dakikada ağlarla buluşturdu.

Emrah direğe takıldı

Golden sonra kontrol yine Erzurum’a geçti. 73. dakikada Emrah Başsan frikikte direğe takıldı. Son bölümde ev sahibi ekip başta Lokman ve Ospeth olmak üzere net fırsatlardan yararlanamadı. Harun Tekin, en iyi maçlarından birini oynayarak galibiyette önemli pay sahibi oldu. Fenerbahçe 1-0 kazandı ama futbol olarak önümüzdeki sezon için yine umut vermedi. Şampiyonluk için yaz aylarının çok hareketli geçmesi şart.

Haberin Devamı
YORUM YAZ