MENÜ

Holtby kilit adam olur

Abone Ol Google News

Abdullah Avcı,Holtby’ye Mossoro rolü vermeyi planlıyor. Ancak forvet arkasında Ljajic’i oynatıp, Holtby’den Emre gibi oyunu ve takımı yönetmesini istemek de mantıklı olabilir. Her şartta ilk 11’in değişilmez isimleri arasında yer alır.

Haberin Devamı

Lewis Holtby, Almanlar’ın büyük beklenti içinde olduğu isimlerden biriydi. Öyle ki babası İngiliz olan Holtby’yi İngiltere Milli Takımı’na kaptırmamak için büyük çaba sarf edip amaçlarına ulaştılar. Schalke’de orta sahanın ortasında ve forvet arkasında sergilediği performansla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Tempoyu belirleme, takımı yönlendirme ve kilit paslardaki başarısıyla ön plana çıktı.

Holtby ve tur gitti

Holtby, 2012-13 sezonunun devre arasında Tottenham’ın yolunu tuttu. O dönemde Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Galatasaray ile eşleşen Alman ekibinin turu kaybetmesinin en önemli nedeni olarak Holtby’nin satılması gösterildi. Ancak Tottenham macerası beklendiği gibi gitmedi. Hem uyum sorunu yaşadı hem de Tottenham’ın en çalkantılı dönemine denk geldi.

Haberin Devamı

Avcı, verim alır

Hamburg’da formu artsa da eski günlerine dönemedi. Takım oyununa önem veren Abdullah Avcı Holtby’den yüksek verim alabilir. Avcı muhtemelen Alman yıldızı forvet arkasında düşünüyor. 28 yaşındaki oyuncudan yeni bir Mossoro yaratmayı planlıyor. Bana göre forvet arkasında çok daha etkili olduğunu kanıtlayan Ljajic’i kullanıp, Holtby’ye Emre Belözoğlu gibi geriden oyunu ve takımı yönetme görevini vermek de mantıklı olabilir. Her şartta ilk 11’in değişilmez isimleri arasında yer alır

YORUM YAZ