MENÜ

Sıradan

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sivas beraberliğini, “Şampiyonluk hedefiniz varsa kaybettiğiniz puanlar olacaktır”, Kayseri yenilgisini, “Beşiktaş’ın kaybettiği puanlar, hedefine gitmesine mani olmayacaktır”, Bursa’da kaybedilen 2 puanı da, “Normal şartlarda ben bu maçtan 3 puanla döneriz diye bekliyordum, ama olmadı” diye açıkladı Mustafa Denizli. Yüzünde hep bir gülümseme, karşısındakini rahatlatan bir ifade...
‘Hayatında hiçbir maça beraberlik için çıkmayan’ Mustafa Denizli’nin Beşiktaş’ı, 10 puan kaybetti ezeli rakiplerinin döküldüğü Süper Lig’de. Şampiyonluk hedefini dilinden düşürmeyen Siyah-Beyazlılar, son 7 hafta içerisinde 2 maç üst üste bile kazanamadı.
İnönü’de zayıf Anadolu takımları karşısında bile zorlanıyor Beşiktaş... Hele bir de rakip diklendiğinde, maç iyice zorlaşıyor, işler sarpa sarıyor, puan kaybediliyor. Doğuştan Beşiktaşlı olmak yetmiyor demek ki... Ümit Milli Takım’a yükselen, yaşı PAF takımı tutmayan Emre Özkan PAF’a gitti, bir hata yapan Serdar Kurtuluş silindi, Bursa’da 11’de oynayan Ali Tandoğan bir sonraki maçta 18’de bile yoktu. Hücum oynayacağız vaadiyle büyük takım olunmuyor. Holosko’nun derbide 70 dakika kenarda oturması, 7 defansif oyuncunun sahada olması dahilikten mi?
Fenerbahçe’ye yenildikten sonra hiç gülen Beşiktaşlı görmedim. Bu kadar sportif başarısızlığa rağmen, tabloyu olumlu gösterenler Beşiktaş’ı sıradanlaştırıyor.

YORUM YAZ