MENÜ

Volkan'ın tokadı

Abone Ol Google News

Başakşehir gibi alan savunmasını çok iyi yapan bir takıma karşı Fenerbahçe’nin ilk yarıda yaptığı gibi Nuri Bilge Ceylan filmi temposunda pas yapması mantıksız. Bu kadar düşük tempolu pas yaparken bu kadar top kaybı yapmak daha da mantıksız. Eljif Elmas ile Tolgay’ın ilk yarıdaki toplam top kaybını misal Aurelio ile Appiah toplam 10 maçta yapmıyorlardı.

Haberin Devamı

Lakin ilk yarıda Fenerbahçe aleyhine en mantıksız hareketi Aurelio-Appiah döneminden yadigar kaleci Volkan yaptı: 37 yaşın tecrübesine sahip bir kalecinin topu ne tarafa tokatlayacağını daha iyi bilmesi gerekir.

Elmas yerine Ekici girince Fenerbahçe ikinci yarıya ehveni şer bir başlangıç yaptı. Dakikalar ilerledikçe Ekici’nin top yönlendiricilik farkı Başakşehir’in ezbere geriye yaslanmasıyla birleşince Fenerbahçe maça ortak oldu. Attamah’ın hatasını Soldado iyi değerlendirdi. Ancak ligin en büyük yıldızlarından Visca yine Başakşehir’i kurtardı.

Gecenin sorusu

Ersun Yanal neden maça ikinci yarıda sahaya sürdüğü 11 ile başlamadı?

Maçın starı

İrfan Kahveci yeni rolü serbest 8’de gelişmeye devam ediyor

Haberin Devamı

Maçın olayı

Tivibuspor kameramanlarından Galatasaraylı olanların Süper Lig’de Fenerbahçe’nin attığı bir gole sevinç çığlığı atmaları.

Kısa mesaj

Harun’un eksikleri olsa da yaşı itibarıyla düzeltme şansına sahip. Volkan’ın ise yaşı ilerledikçe oyunu geriye gidiyor

YORUM YAZ