MENÜ

Paratoner Uğurcan

Abone Ol Google News

Trabzonspor AEK maçından bile kötü başladı. Fenerbahçe ise hücumda iştahlı ve akıcı başlarken tam saha hücum presi tercih etmedi. Trabzonspor neden bilinmez, oyunu kurmaya çalışmak yerine degajlar ve ilk 20 dakikada Fenerbahçe’nin ekmeğine yağ sürdü. 20. dakikaya girerken isabetli pas sayısı 108- 18 Fenerbahçe lehineydi. Gol de bu skorun kaçınılmaz sonucu olarak seri paslar neticesinde geldi. Ancak Fenerbahçe attığı golden sonra 4 dakikada 4 gol pozisyonuna girdiği ilk yarının son 4 dakikasına kadar durakladı. Avdijaj’ın asist olan ortası kaliteliydi lakin golde Fenerbahçe savunmasında Ekuban ile sağ açık Deniz Türüç’ün eşleşmesi ve Ekuban’ın yanı sıra Sorloth’un da demarke vaziyette olması Fenerbahçe takım savunması adına büyük bir hata oldu! 2. yarı çoğunlukla Fenerbahçe hücumcularıyla kaleci Uğurcan arasında geçti. Ancak Fenerbahçe 75’ten sonra yorulunca maç dengelendi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Gustavo takıma katılınca büyük ihtimal Tolga Ciğerci ilk 11’den kesilecek. Peki, dün gördüğümüz gibi Emre Belözoğlu normal olarak yorulunca alternatifi kim olacak?

Haberin Devamı

Maçın starı

Uğurcan bir ara Kadıköy’e yıldırım düşse onu bile tutacak kadar harika bir kalecilik performansı sergiledi. Altay’ı da hesaba katmak gerek: İlk kez Türkiye Milli Takımı’nın bu kadar iyi kaleci rezervi var.

Maçın olayı

Arsenal-Tottenham arasında oynanan muhteşem derbiden sonra en azından 75 dakika ligin başındaki “Süper” ifadesine yaklaşan kalitede bir maç izlememiz.

Kısa mesaj

İlk 75 dakikası çok zevkli bir maç izledik. Uğurcan yerine ortalama bir kaleci olsaydı, Fenerbahçe maçı kazanabilirdi. İki takımın da son transfer hamlelerini çok dikkatli yapmaları gerekiyor.

YORUM YAZ