MENÜ

Nihayet...

Abone Ol Google News

İlk 45'te topa sahip olduğumuz kadar üstün mü oynadık? Yoksa İsveç, İtalya'ya yaptığı taktiksel numarayı bize de mi yaptı? ilk yarıyla ilgili kafamızı karıştıran uzun süredir en pozitif gözüktüğümüz devreyi oynamamız ve buna rağmen devreye yenik girmemiz. Lucescu dönemi veya öncesi en büyük çelişkimiz stoperlerimizin Türkiye formasıyla, oynadıkları kulüp takımlarındakinin yarısı kadar bile verimli olamamaları. Bu sadece Çağlar ve Kaan için değil dün sahada olmayan Ömer Toprak için de geçerli! Okay ile Mehmet Topal beraber ilk 11'de olunca gol yeme ihtimalimiz düşmüyor, aksine yetenek toplamımıza orantılı etkili kolektif hücum yapamadığımız için sürekli geri düşüyoruz! Halbuki en zengin olduğumuz mevkimiz ofansif orta saha. Topa sahip olmalıyız ama daha önde ve o topla daha fazlasını yapabilecek oyunculara sahibiz: İşte Emre Akbaba ve Yunus girdikten sonra oynadığımız oyunun estetiği ve istatistiği...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Emre Akbaba, Oğuzhan, Yunus üçlüsünün veriminden sonra bir dahaki maçta Okay artı minimum ikisi 11'de başlayacak mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Emre Akbaba sadece golleri atmadı, Oğuzhan ile Cenk arasındaki eksik parçayı yapbozun son parçası edasıyla tamamladı, herkesin performansını yüzde 100'e çıkardı.

Maçın olayı

Maçtan önce Barış Manço çalma inceliğini gösteren ABBA, Cardigans vs çıkarmayı başaran İsveçliler'in müziğe futboldan daha yetenekli olmaları.

Kısa mesaj

Luce'nin çağırıp da gelmediği 8 oyuncu kimdir halen merak ediyor musunuz?

YORUM YAZ