MENÜ

Zemini yenmek

Abone Ol Google News

Süper Kupa maçındaki hayal kırıklığından sonra Fatih Terim’den rotasyon bekliyordum. Fatih hocanın Akhisar maçından sonraki yüz ifadesi, Sabri’ye kızıp yeni gözlüğünü yere fırlattığı andaki gibiydi. Ancak Galatasaray’ın asıl rotasyon daha doğrusu takviye yapması gereken yer hücum değil savunmanın ortası. Maçın ilk golünde Mokhtar topu o kadar rahat sürdü ki en son Zwolle antrenmanında karşısındaki konileri bu kadar kolay geçmiştir! Galatasaray savunması yediği golde ne alanı ne de adamı savunabildi, üstüne bir de savunmanın yarısı ofsayta çıkarken diğer yarısı ofsaytı bozdu! Aynı savunmacılar sonrasında maçı 1-1’e getiren golde en azından skor açısından hatalarını telafi ettiler. Yine de Bakary Kone kadar skoru kökten etkilemediler! Zaten Galatasaray stoperlerinin iki kanadında en azından iki tane her takıma lazım bek vardı! Hücumdaki rotasyonun getirisi de Belhanda’nın süper asisti oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Fernando’nun sakatlığı geçse de sakatlığın kötü etkisi geçmemiş gibi. Nerede geçen sezon başında tempoyu dikte eden usta lider?

Haberin Devamı

Maçın starı

Bu kadar çok hata yapılan sahanın en az hata yapanları Mariano ve Nagatomo’ydu.

Maçın olayı

Zeminin kötülüğü. Galatasaray bir kez oynadı döndü, Ankaragücü kadrosundaki oyunculara yazık kere yazık. Ya bu berbat zeminde ya da Ankara dışında oynayacaklar

YORUM YAZ