MENÜ

Doğru oyun bu

Abone Ol Google News

Ligin en yetenekli kalecilerinin başında gelen genç Muhammed’in yükselen formu sonrası Bursaspor’a gol atmak daha da zorlaşmıştı. Bu yüzden Beşiktaş’ın net pozisyonları heba etmemesi gerekiyordu. Lens bir tane kendisi heba etti ancak sonrasında Burak Yılmaz’ın golünde aynı Lens şahane bir asist yaptı. Negredo’nun gidişinden sonra Beşiktaş kadrosunda Burak’ın golde yaptığı dar açıdan net santrfor vuruşunu yapabilecek kalibrede santrforu yoktu.

Haberin Devamı

İlk yarıda net pozisyonları oluşturan iyi oyunun mimarları ise şüphesiz Atiba ve Dorukhan oldular. Atiba 21 yaşındaki bir oyuncunun çift yönlü dinamizmi ile oynarken, genç Dorukhan da müthiş enerjisini 200. maçını oynayan tecrübeli bir orta sahanın bilgeliği ile harmanladı. Dorukhan, sadece topu takımına geri kazandırma ve hücum sürekliliğini sağlayan kademe enerjisi ile değil, kısa ve uzun metrajlı pasörlüğü ile markaj altındaki Llajiç’in yükünü de hafifletti.

Gecenin sorusu

Şenol Güneş ile ilgili durum yönetimsel açıdan ne zaman netleşecek? Beşiktaş gibi büyük kulübün planını uzun vadeli yapması gerekmez mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Burak Yılmaz.

Maçın olayı

Burak Yılmaz’ın ikinci golü: Yine son vuruşu çok iyiydi ama presle söktüğü topu sürerken sergilediği fizik güç daha da çarpıcıydı.

Kısa mesaj

Puan farkı kapanır kapanmaz o ayrı ama Beşiktaş ilk 60 dakikadaki oyununu geliştirerek sürdürmeli.

YORUM YAZ