MENÜ

Çelişkiyi çözemedi baskı kuramadı

Abone Ol Google News

Selçuk İnan’ı ilk 11’de görünce kafam karıştı: Sezon ortasında jübile olur mu? Acaba 2015’e kadar Galatasaray’ın hatta Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi orta sahalarından birisi olan Selçuk doğru bir karar alıp jübile yapmaya mı niyetlenmişti? Tabii ki kinaye yapıyorum lakin Fatih Terim’in, Selçuk’u bu halsizliği ile ilk 11’de başlatma inadını anlayamıyorum. Belhanda ve Feghouli konusunda da Galatasaray tarihinin en iyi hocası Terim’in ‘ters inadı’nın da ardında ne var merak ediyorum. Belhanda’nın bu sezonki tek sorunu çene sakatlığı değil, bütün sorun ona sebep taktığı maske de değilmiş dün gece gördük. Uğur Karakullukçu kusura bakmasın ama Belhanda Galatasaray kariyerinin en formsuz döneminde ve her maç top kaybetme rekorlarını zorluyor. Feghouli de sezona formda başlamadı ama 52’de Selçuk ve Belhanda varken maça iyi ba∫layan Feghouli’nin çıkarılması büyük çelişki. Galatasaray bu orta saha çelişkisini çözemediği için kendisine denk olmayan Gençlerbirliği karşısında maç 11’e 11’ken bir türlü baskı kuramadı. Asıl sorun bu!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu...

Haberin Devamı

Sorum Halil Umut Meler’e: Hocam, faul yaptığı için sarı kart göstereceğiniz oyuncuya avantaj uygulayıp pozisyonu devam ettirdikten sonra pozisyon tamamlanınca da kart gösterebilirsiniz, illa durdurmanıza gerek yok bunu biliyorsunuz değil mi?

Maçın starı

Çok daha iyi oynadığı maçlar olsa da bu maçta sahanın en iyisi yine Muslera’ydı.

Maçın olayı

Galatasaray’ın ilk yarıyı topa yüzde 75 oranda sahip olurken sadece 1.5 net pozisyonla tamamlaması.

KISA MESAJ

Büyük takımlarımız büyük oyun oynamıyor, topun oyunda kalma süresi çok az, hakemlerimiz de en az ligimiz kadar başarısız. Galatasaray özelinde uzun zamandır ilk kez oynadığı resmi maçların yarısında gol atmayı başaramayan bir sezon izliyoruz.

YORUM YAZ