MENÜ

Bir golden daha fazlası

Abone Ol Google News

Hakan Çalhanoğlu, son 30 yılın en kaotik Milan’ına transfer olduğundan beri ilerleyemiyor. Sürekli değişen teknik direktörleri kendisi de saha içinde ideal pozisyonunu bir türlü belirleyemedi. Cengiz yokken üstün şut özelliği ile etkili olabileceği düşünülerek şans veriliyor. İlk isabetli şutumuzu da 36’da o attı ve ilk yarımızın özeti oldu. Arnavutluk sanki stratejik olarak planlı şekilde bizim takımı germeye çalıştı, maça odaklanmamızı engelledi. İkinci isabetli şutumuz Burak ile çok uzaktan geldi. Hâlbuki sabırlı olup Burak ve Cenk’i rakip kaleye yaklaştırmamız gerekiyordu. Ortaya çok sıkışıp kanatlarda yeterince etkili olamayınca ilk yarıda topu taşımaktan çok topla kavga ettik, ilk 45’i heba ettik. 2. yarı oyuna alınan Çağlar, İrfan Can, Yusuf doğru tercihlerdi. En azından son çeyrekte kaleye yaklaşıp rakibi hataya zorlayınca ‘bir golden daha fazlası’nı bulduk çok şükür.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kalan maçlarda düzelene kadar Hakan yerine Yusuf Yazıcı ile başlasak, böylece iyi oynayan Ozan Tufan çıkmak zorunda kalmasa daha iyi olmaz mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

7. dakikada sarı kart görmesine rağmen Merih maç boyu mükemmele yakındı. MerihÇağlar ideal stoper tandemimiz. Ozan çok çalıştı, Mert kritik kurtarışlar yaptı.

Maçın olayı

Sarı kartı olmasına rağmen 82’de Merih’in mükemmel müdahalesi galibiyette Cenk’in golü kadar belirleyici oldu. Gol sonrası hep beraber Mehmetçiklerimiz’e gönderilen selam da çok anlamlı.

Kısa mesaj

Paris’e lider gidiyoruz, Fransa’nın eksiklerinden faydalanabiliriz. Kalan 3 maçta kazasız belasız işi garantilemek için maç maç bakmaya devam etmeliyiz. Kısa sürede bizi olmamız gereken seviyeye yükselten herkese çok teşekkür ederim.

YORUM YAZ