MENÜ

Atiba ilacı

Abone Ol Google News

11’de skor 2-0 olunca çok kişinin aklına “Beş dakikada Beşiktaş” mottosu geldi. Lakin ikinci yarının Beşiktaş adına özeti “Beşiktaş, sevenine arefeyi gösterir, bayramı göstermez” oldu. İlk 15 dakika ve ilk yarının son 5 dakikasındaki direkt kaleye giden dikey hızlı pas futbolu, Beşiktaş kadrosundaki oyuncu malzemesine daha uygun. Lakin Beşiktaş’ta forma giyen oyuncular, o ilk 15’teki yüksek tempolu direkt hücum oyununu 90 dakikaya yayabilecek kolektif fizik kondisyon seviyesinde değiller. Ya sakatlıktan yeni çıkmışlar ya da sakatlıklar nedeniyle zaten birçok eksik nedeniyle başka mevkilerde oynamak zorundalar. Öyle ya da böyle Lens ilk yarı sonunda kaleciyle karşı karşıyayken uzun zamandır yapmadığını yapıp skoru 3- 0’a getirseydi, tansiyon hastası Beşiktaşlılar bile uzun süredir ilk kez rahat bir maç izleyecekti. Tam tersi olunca ikinci yarıdaki oyun nedeniyle daha önce tansiyon hastası olmayan Beşiktaş taraftarları da şimdilik tek ilacı Atiba olan tansiyon hastalığıyla tanışmak zorunda kaldılar. Geçmiş olsun!

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Topraklarının yüzde 60’ı ormanlık alan olan, yeşilin her türlü güzel tonunun dillere destan maki bitki örtüsünde yer aldığı Antalya’nın, futbol takımının oynadığı zeminin bu berbat hali çok büyük çelişki değil mi?

Maçın starı

Atiba, Beşiktaş’ın yaşayan efsanesi. Beşiktaş’ın diğer iyi oyuncuları sağdan sola Gökhan Gönül, Vida, Ruiz ve Rebocho artı Karius’un 3 puanı kurtaran muazzam refleksi... Peki, Diaby hariç iyi oynayan hücumcusu var mıydı?

Maçın olayı

36 yaşındaki Atiba’nın sahadaki birçok “sözde kendisinden genç” oyuncuya kramponunu ters giydiren performansı.

Kısa mesaj

İyi oynamazken kazanmak önemlidir. Ancak sürekli iyi oynamadan iyi bir sezon geçirmek mümkün değil. Avcı’nın bir an önce hücumcularının da form grafiklerini yükseltmesini sağlaması gerekiyor.

YORUM YAZ