MENÜ

Aşırı sinir bozucu

Abone Ol Google News

Cengiz ve Mahmut gibi eksiklerimizin de etkisi ile İzlanda’da iyi başlayamadık. İlk 20 dakikada net pozisyon geliştiremediğimiz gibi 21’de çok saçma bir gol yedik. 2002 ve 2008 gibi en iyi dönemlerimizde bile adeta aşil tendonumuz olan duran top savunamama zaafımız bir kez daha canımızı acıttı. İzlanda karşısında ilk golü yedikten sonra maçı çevirmek, çıplak elle eski anahtarsız konserve kutularını açmaya benziyor. Ekstra uğraşmanız ve konsantre olmanız gerekiyor. Maalesef ilk 30 dakikada kolektif konsantrasyonumuz yerlerdeydi. Yediğimiz golden sonra da pozisyonlar vermeye devamettiğimiz gibi ofansif reaksiyon da gösteremedik. Yediğimiz ikinci gol sinir bozucudan da öteydi, İzlanda soğuğunda üstüne soğuk duşa girdik. Soğuk duş sonrasında devre sonuna kadar Şenol Güneş’in maç öncesi açıklamasındaki gibi oynadık: Karakteri yetenekle birleştirmeye başladık. 2. yarının büyük kısmında böyle oynasak da ilk 30’daki hatalarımız nedeniyle skor açısından yetmedi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Duran top savunamama saçmalığını düzeltmek için ne yapmalıyız?

Haberin Devamı

Maçın starı

Bjarnason kulüp takımlarında oynarken Klark Kent, İzlanda Milli Takımı’nda maalesef süpermen!

Maçın olayı

Maç öncesinde yeteri kadar saçmalık yaşandı zaten. Duran top savunamama konusunda yine tek rakibimizin San Marino olması ekstra sinir bozucu bir olay.

Kısa Mesaj

İzlanda havalimanı çalışanı halayıkların ve Belçikalı fırçalı salağın yaptıkları rezillik. Yine de bunlardan daha az etkilenip daha sakin oynasak ve duran top savunmasında saçmalamasak çoktan Euro 2020 biletini almıştık.

YORUM YAZ