MENÜ

Alıcı'sı VAR!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin en değerli transferi şüphesiz taraftarının geri dönüşü. Maç öncesi ve maç esnasında Kadıköy eski Kadıköy gibiydi. İyi zemin de atmosferi tamamlayan faktör oldu. Çok eleştirilen “Topal ile Josef’i beraber oynatma” olayı yeni değildi. Ancak ikisi de daha önceki teknik adamların oynattığından farklı görevlendirildiler. İlk golde Mehmet Topal penaltıyı kazandırdı. 2. gol Josef’in ayağından gelirken öncesinde Barış’ın baskısı golü doğurdu. Giuliano çok akıllı keserken Soldado da iyi bir asist yaptı.

Haberin Devamı

Ancak Slimani hazır olduktan sonra Soldado’nun işi zor çünkü Fenerbahçe ön tarafta yeterince top tutamıyor, bunun sebeplerinden birisi de Soldado’nun fizik kondisyon açısından yüzde 100 hazır olmaması. Benfica rövanşında daha iyi olması gerekiyor.

Ayew de yüzde 100 hazır olmasa da adaptasyon sürecini atlatınca Fenerbahçe’nin anahtar oyuncularından olmaya aday bir kumaşa sahip.

Gecenin sorusu

Penaltı VAR’dır, yoktur ancak ayda 180 lira ödeyen birisi olarak ben neden Riva’daki VAR hakemi kadar farklı açılardan tartışmalı pozisyonun tekrarını izleyemiyorum?

Haberin Devamı

Maçın starı

Barış Alıcı topu her ayağına aldığında tat verdi, topsuz oyunda da çok faydalıydı.

Maçın olayı

Fenerbahçe taraftarının genç Barış’ın her hareketini alkışlaması. Türk futbolunun düzelmesi adına umut veren bir tavır.

Kısa mesaj

Fenerbahçe dün gece sadece iyi mücadele ederek kazandı, Benfica maçında daha fazlası gerek!

YORUM YAZ