MENÜ

Can sıkıntısı

Abone Ol Google News

Puan kaybına tahammülü olmayan Trabzonspor hırslı ve istekliydi, çok koştu, pres yaptı, sürekli olarak golü düşündü ve beklediği golü de ilk yarıda Burak Yılmaz’ın gayreti ve inatçılığıyla buldu. Ancak zaman zaman özellikle sağ kanatta rakibinden öyle kontralar yedi ki bunlardan birinde neredeyse İBB maçında yediği golün bir benzerini kalesinde görüyordu.

Haberin Devamı

İkinci yarıda ise Manisa maçının ikinci yarısının bir tekrarı oynanıyordu sanki, sürekli bastıran bir Samsunspor ve bir türlü ayağa isabetli toplarla defanstan çıkamayan, oyunun büyük bir bölümünü kendi yarı alanında rakip baskısı altında geçiren Trabzonspor, geçtigimiz yıllarda da buna benzer maçlar oynadı.
Takımın ancak rakibin yüklendiği anlarda defanstan çıkardığı uzun topların çoğunu rakip filelerle buluşturan bir oyun yapısı vardı. Bu sene ise bu görüntüsünden oldukça uzak ve anlamsız bir şekilde maçın ikinci yarisinda oyun üstünlüğünü rakibine bırakan bir görüntü sergiledi ligin ilk üç maçında.
İkinci yarıda yakaladığı tek ve en önemli pozisyonda, Colman topu direğe nişanlayınca, Samsunspor da cezayı kesmekte gecikmedi.

Haberin Devamı

Son üç haftanın görüntüsü; bitime son beş dakika kala yenilen gollerle kaybedilen yedi puan, Trabzonspor’un var olan iki puanı da Burak Yılmaz’ın attığı iki golle geldi, bilmiyorum fazla bir şey söylemeye gerek var mı?

YORUM YAZ