MENÜ

Buz gibi bir gece

Abone Ol Google News

Trabzonspor, Devler Ligi’nde bugüne kadar oynadığı karşılaşmalar içinde ilk kez bu maçta hemde ilk dakikalarda üç kez golle burun buruna gelmesine rağmen, pozisyonların içindeki Glowacki’nin koridorundan yediği golle beklenmedik bir anda mağlup duruma düştü.

Haberin Devamı

Bu golden sonra oyuna ağırlığını koyması gereken oyuncuların beklenen form düzeyinin altında ve skoru dengeleyecek yaratıcılıktan uzakta olmaları, Adrian’ın çabalarının da sonuçsuz kalmasına sebebiyet verdi. Trabzonspor’un ikinci yarıda gol umuduyla oyunu rakip yarı alan yıkma düşüncesi beklenen beraberlik golü yerine orta sahada kaybedilen toplar nedeniyle sıkıntı yaşatmanın ötesine gidemedi. Özellikle Colman ve Zokora’nın gününde olmayışları, forvette Burak Yılmaz’ın yokluğu, Bordo-Mavililer’in lider başladığı müsabakadan neredeyse tüm avantajlarını yitirerek ayrılmasına neden oldu.

Öyle ki, grupta her takım avantaja ya da dezavantaja sahip. Trabzonspor’un bundan sonra oynayacağı Lille ve CSKA Moskova maçları gruptaki kaderini belirleyecek. İşin güzel yanı Trabzon’un İnter deplasmanında kazandığı 3 puanın getirdiği beklenmedik avantajla her maça beraberlik düşüncesiyle çıkmak gibi bir şansının kalmaması... Herşey yeniden başlayabilir. Burak Yılmazlı Trabzonspor’un farklı bir oyun anlayışı ve farklı neticelerle gruptan çıkması yine kendi inisiyatifinde...

Haberin Devamı
YORUM YAZ