MENÜ

Yazarlar ne dedi?

Trabzonspor'un Gençlerbirliği beraberliğinin basınımızdaki yankıları..

Yazarlar ne dedi?

Ergun Ata (Fanatik)
Trabzon için ilk 20 dakikada farkın iki olması, bu maçın da kolay olacağı izlenimini doğurdu. Rakip 3 değişiklikle neredeyse 2-0’dan maçı koparacakken Broos, Alanzinho ve Yattara değişiklikleriyle takımı yine bir kişi eksik oynattı. Böylece hem bir oyuncusunu kaybetti, hem de tek puana sevinmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Cemal Ersen (Milliyet)
Broos’un, 2. yarıya Gabriç’in yerine Alanzinho’yu alarak başlaması ilginçti. Trabzonspor adına ikinci yarıdaki performansı ve hatalı oyuncu değişikliklerine bakarak, bir puan iyidir demek mümkün. Son haftalardaki çıkışı üzerine Ankara’dan eli boş dönmek, Bordo-Mavili takım için pek çok şeye yeniden başlamak anlamına gelebilirdi.

Osman Şenher (Posta)
Trabzonspor, Gençlerbirliği karşısında çok iyi başlayıp, 2-0 öne geçtiği maçı az daha kaybediyordu. Korkak hocaların takımı hiçbir zaman maç kazanamaz. Gabriç’in yerine uzun süre forma şansı bulamayan Alanzinho oyuna girdi. 30 dakika sonra büyük hoca! Broos, onu oyundan aldı. Futbol böyle mi kazanılır?

Meriç Enercan (Hürriyet)
Trabzon’da değişen, gözde eğlence mekanlarının delikanlısı Yattara ile bir önceki maçın çalışkanları Serkan-Tayfun’un yedek kulübesine çekilmesiydi. Gol sonrası saldırıyormuş gibi yapan da Trabzonspor, kontratak çalışmasını yapan da Gençlerbirliği idi.

Haberin Devamı

İskender Günen (Sabah)
Gabriç ve ardından Colman’la atılan 2 golden sonra acaba yine şanslı bir deplasman galibiyeti geliyor mu? diye düşünmeye başladığım anda her şey tersine döndü. Alanzinho tercihi yanlıştı. Selçuk, sorumluluk alması gereken bir oyuncu olmasına rağmen, hiçbir pozitif katkı yapamadı.

YORUM YAZ