MENÜ

Yaya Toure City'den ayrılacak

Manchester City'nin Fildişi Sahilli futbolcusu, Paris Saint Germain ve Inter'in tekliflerini değerlendireceğini açıkladı

Yaya Toure City'den ayrılacak

Manchester City’de 2010’dan bu yana forma giyen Yaya Toure, sezon sonunda İngiliz ekibinden ayrılacağını açıkladı.

Gelecek ay 32 yaşında basacak futbolcu, sezon sonunda Manchester City’nin göndereceği 6 futbolcu arasında yer aldığını belirterek, “Şu anda binlerce küçük çocuğun hayal ettiği şeyi yaşıyorum. Afrika kıtasını temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Ancak artık yeni bir macera zamanı. Artık City’de kalmayacağım” dedi.

Manchester City’de yaşanan başarısızlıktan ötürü haksız şekilde sorumlu tutulduğunu da belirten Toure, “Her türlü eleştiriye açığım. Ama haskız şekilde suçlandım. Bir takım kötü gitti mi birkaç yıldız oyuncu tüm suçlamaların hedefi oluyor” ifadesini kullandı.

Deneyimli oyuncu, “Paris Saint Germain gelişmekte olan bir kulüp. Ben ilerleyen yaşıma karşın burada çok şey öğrenebileceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini’den Manchester City’de çok şey öğrendiğini de belirten Toure, “Onunla iken çok mutluydum. Inter’de onunla yeniden çalışmak isterim” diyerek İtalyan kulübüne transfere de yeşil ışık yaktı.

(Ntvspor)
Smalling nikah tazeledi

Haberin Devamı
YORUM YAZ