MENÜ

'Yattara şovmen'

Futbolcuları hedef gösterdiği iddia edilen Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, yaşananları yalanladı: “Yattara'nın kilosu kaç kuruş ki, onu tehdit ettirmeye, dövdürmeye çalışayım”.

'Yattara şovmen'

FANATİK, Mersin’de yaşanan olayların ardından başkan Ali Kahramanlı’ya ulaştı. Yattara’nın sözlerine güvenilmeyeceğini ifade eden Kahramanlı, “Takımda kadro dışı bırakılmıştır, kulüple ilişkisi tamamen kesilecektir. Bizim onunla işimiz olmaz. Benim onu tehdit ettirdiğim, dövdürdüğüm kesinlikle yalan. Burası dağ başı değil. Yattara şovmendir. Bu zamana kadar oynadığı takımlara hiçbir katkı sağlamadan, yalnızca şov yaparak, dalavere ile para kazanmış bir oyuncudur. Yattara’nın kilosu kaç kuruş ki, ben onu tehdit ettirmeye, dövdürmeye çalışacağım” dedi. Yattara’yı hainlikle suçlayan Kahramanlı, “Bugüne kadar Mersin İdmanyurdu’na katkısı olmadı. Biz bir gün olsun onu suçlamadık. Kadro dışı kaldıktan sonra hal ve hareketleri değişti ve kendisine verilen antrenman programından kaçmaya başladı” diye konuştu.

‘İftiralara alışmış’

Taraftarın Yattara’ya tepki göstermesinin kendisini ilgilendirmediğini de vurgulayan Lacivert-Kırmızılılar’ın patronu, “Bu benim Yattara’ya bir saldırı tertiplediğim anlamına mı gelir. Bu adam bu tarz iftiralara alışmış. Oturduğu yerden para aldı, sesimizi çıkarmadık” ifadelerini kullandı. Bu arada Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise olaylardan bilgisinin olmadığını açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ