MENÜ

Yasin Öztekin'e Garry Rodrigues şoku!

Galatasaray Yönetimi, ücretine zam isteyen Yasin Öztekin'e Garry Rodrigues'i örnek gösterdi.

Yasin Öztekin'e Garry Rodrigues şoku!

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Yeni sözleşme ve garanti parası olan 1 milyon 150 bin euronun artırılmasını isteyen Yasin Öztekin’e ret cevabı geldi. Sarı-kırmızılı yönetim, “Garry Rodrigues 1 milyon 350 bin euro alırken, Yasin Öztekin’e nasıl daha fazlasını verebiliriz?” düşüncesiyle geri adım attı.

Galatasaray’da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Yasin Öztekin, hem yeni sözleşme hem de ücretine zam istedi. Yıllık 1 milyon 150 bin euro garanti ücret alan 30 yaşındaki futbolcunun zam ve mukavele isteği Garry Rodrigues’e takıldı.

Geçen sezon Yunan ekibi PAOK’tan 3.5 milyon euroya transfer edilen ve teknik direktörlüğe Fatih Terim’in gelmesinden sonra takımın en çok ön plana çıkan ismi haline gelen Garry Rodrigues’in 1 milyon 350 bin euroluk ücreti referans olarak kabul edildi. Yasin’in zam ve yeni sözleşme isteğine mesafeli yaklaşan sarı-kırmızılılarda, “Garry Rodrigues 1 milyon 350 bin euro alırken, Yasin Öztekin’e nasıl daha fazlasını verebiliriz?” düşüncesinin etkili olduğu belirtildi.

Bu nedenle Yasin konusu, sezon sonuna bırakıldı.

Parayı konuşmuyor

Galatasaray’da son dönemde golleri ve özellikle de asistleri ile adından söz ettiren Garry Rodrigues, şu anda sarı-kırmızılıların 11’deki futbolcular arasında en az kazanan futbolcu olurken, bugüne kadar bir kez bile parayı konuşmaması takdir topladı.

PAOK’ta 600 bin euroya oynarken, Galatasaray’da 1 milyon 350 bin euroya gelen Rodrigues’in, bu performansını sürdürmesi halinde yaz döneminde iyi bir rakama satılmasına ve gideceği kulüpteki ücretini katlayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Birçok kulübün radarına giren Garry Rodrigues’in 15-20 milyon euro civarında bir rakamdan aşağıya satılmayacağı dile getirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ