MENÜ

Yaş değil tecrübe konuşur!

Cim Bom'un Brezilyalı savunmacısı, yaşlı olduğu için yapılan eleştirilere yanıt verdi: “Yaşım ne olursa olsun mükemmelliyetçi bir yapım var. İşimi kusursuz yapmaya çalışırım. Sahada yaşım değil, tecrübem konuşur”

Yaş değil tecrübe konuşur!

Ujfalusi’nin sakatlığının ardından savunmaya takviye olarak Lyon’dan sürpriz bir şekilde transfer edilen Cris, ilerlemiş yaşı nedeniyle oluşan soru işaretleri ve yöneltilen eleştirilere bizzat cevap verdi. TRT Spor’da yayınlanan Futbol Ateşi programına röportaj veren 35 yaşındaki futbolcu, “Yaşımdan dolayı birçok hayat tecrübesine sahibim, çoğu da yaşlanılarak öğrenilmiş tecrübeler bunlar. Yaşım ne olursa olsun mükemmelliyetçi bir yapım var. İşimi kusursuz yapmaya çalışırım. Sahada yaşım değil tecrübem konuşur” ifadesini kullandı. Egoist insanlardan nefret ettiğini belirterek takım arkadaşlarına da mesaj gönderen Cris, “Bencil insanları sevmiyorum. Çünkü futbolda her şeyi bireysel yapamazsınız. Başarı için paylaşmalı ve takım olmalısınız. Bunun için de sürekli iletişim halinde kalmalısınız. Sadece kendini düşünen insanları sevmiyorum” dedi.

Lady Gaga’ya hayran

Özel hayatıyla ilgili de ipuçları veren Sambacı, “Müzik dinlemeyi çok seviyorum. Özellikle Shakira ve Lady Gaga’yı beğeniyorum. Lady Gaga’nın gerçekten çok iyi bir performansı var ve sahnesi çok iyi, hayranıyım” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ