MENÜ

Yarış yeni başlıyor!

Trabzon yenilgisi, Galatasaray'da moralleri bozdu, ancak 4. yıldız ümidi kaybedilmiş değil. Sarı-Kırmızılılar'ı kalan 7 haftalık fikstürde, Fener ve Beşiktaş'a göre nispeten rahat maçlar bekliyor.

Yarış yeni başlıyor!

Trabzonspor’a 2-1 mağlup olan Galatasaray’da moraller bozuldu. Ancak Sarı-Kırmızılı takımın kalan 7 maçı, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a göre daha kolay görünüyor. Fikstüre bakan teknik heyet ve futbolcular, “Kalan maçların hepsini kazanır, şampiyon oluruz” diyerek inançlarını ortaya koyuyor. Bu yolda Aslan’ın ilk rakibi gelecek hafta Arena’da Gaziantep olacak. Kırmızı-Siyahlılar, İstanbul’a rahat bir konumda gelecek. 29. haftadaki Akhisar deplasmanında da Cim Bom’un karşısına iddiası olmayan bir ekip çıkacak. 30. haftada Konya, 31. haftada Mersin, 32. haftada oynanacak Gençlerbirliği sınavları da, rakipler açısından motivasyonu düşük karşılaşmalar olarak düşünülüyor.

Büyük maç 24 Mayıs’ta

Aslan’ın bu süreçteki en büyük sınavı, 33. haftada Beşiktaş’a karşı. Şampiyonluk maçı gözüyle bakılan bu karşılaşma, Arena’da Galatasaray taraftarının desteğiyle oynanacak. Ligin son haftasında ise Sarı-Kırmızılılar Rize deplasmanına çıkacak. Karadeniz ekibinin de ligde herhangi bir iddiası ya da tehlikesi bulunmuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ