MENÜ

Yarın son gün!

Bir yandan “Oyuncu almayacağız” sözleri, diğer yandan gizlice sürdürülen görüşmeler yüzünden kafaları karışan taraftarlar, umutla yarını bekliyor.

Yarın son gün!

Kazım’ın gönderilmesinin ardından Güiza’nın topuğundaki sorun yüzünden ameliyat masasına yatma ve sahalardan bir ay uzak kalma ihtimalini göz önünde bulunduran teknik direktör Daum’un ısrarlı transfer isteği yerine getirilecek mi, getirilmeyecek mi? Bu sorunun yanıtı en geç yarın akşam yanıtını bulacak. Çünkü ara transfer yarın akşam saat 17:00’de sona erecek. Sportif direktör Aykut Kocaman’ın, “Çok süper biri olmazsa transfer yapmayacağız” sözleriyle umutsuzluğa kapılırken, gizlice sürdürülen görüşmelerin basına yansımasıyla umutlanan taraftarlar, şimdi 4 gözle transfer sona ermeden, bir yıldızın kadroya katılmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Obertan heyecanlandırdı
Önceki gün İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’da forma giyen Obertan’ın adının gündeme gelmesi de umutları artırdı. Yöneticilerin, orta sahada forvete dönük oynayan ve her iki kanatta da görev yapabilen 20 yaşındaki Fransız oyuncunun maç kasetlerini istemesi, bu transferin gerçekleşebileceği ihtimalini güçlendirirken, Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler de umutlu bir bekleyişe geçti.

YORUM YAZ