MENÜ

Yarasa avcısı Ginobili

NBA'de San Antonio Spurs'ün, Sacramento Kings'i konuk ettiği maça damgasını, salona giren yarasayı çıplak elleriyle öldüren Ginobili vurdu.

Yarasa avcısı Ginobili

San Antonio Spurs ve Sacramento Kings arasında Cadılar Bayramı günü oynanan maç 13 sayı, 3 asistlik performansıyla değil, salonda uçan bir yarasayı çıplak elleriyle öldürmesiyle konuşuluyor. Oyunun ilk çeyreğinde salonda uçmaya başlayan yarasa, uzun süre ortalıkta gezindikten sonra Spurs oyuncusu Ginobili'nin sert müdahelesiyle kendini yerde buldu. Ginobili yerde yatan yarasayı, büyük ihtimalle öldüğünden habersiz, salon görevlisine teslim etti ve eli temizlendikten sonra oyuna devam etti.

Haberin Devamı

"Eğer bir maçta smaç yapamıyorsanız, farklı yollara başvurmanız gerekebilir. O kadar da zor bir iş gibi gelmiyor bana." diyerek maç sonrası esprili bir yaklaşım gösteren Ginobili, yarasanın öldüğünü öğrendikten sonra daha temkinli konuştu. Sorulara, yarasayı yakalamak istediğini, kesinlikle öldürmek amacıyla vurmadığı cevabını verse de, maç görüntülerine de yansıyan sahneler farklı düşünmeye sebep olabilir. Spurs koçu Greg Popovic, Ginobili'nin ilginç kişiliğinden dem vurdu ve Arjantinli oyuncunun her zaman kendisini şaşırtan bir şey yapmayı başardığını söyledi. Kings pivotu Spencer Hawks ise konuya en çok esprili yaklaşam kişiydi: "Galiba Arjantin'de yarasa avlamak günlük hayatın bir parçası. Birisinin bir şey yapması gerekiyordu ve bu kişinin ben olmayacağı kesindi."

YORUM YAZ