MENÜ

Yalçın Koşukavak: Umarım Altay'ı 17 yıldır uzak olduğu Süper Lig'e taşırız

TFF 1. Lig’de Akhisarspor’u 3-1 mağlup eden Altay’ın teknik direktörü Yalçın Koşukavak, kalan 5 maçı da en iyi şekilde geçip Altay’ı 17 yıldır uzak olduğu Süper Lig’e taşımak istediklerini bildirdi.

Yalçın Koşukavak: Umarım Altay'ı 17 yıldır uzak olduğu Süper Lig'e taşırız

TFF 1. Lig’de Akhisarspor’u 3-1 mağlup eden Altay’ın teknik direktörü Yalçın Koşukavak, kalan 5 maçı da en iyi şekilde geçip Altay’ı 17 yıldır uzak olduğu Süper Lig’e taşımak istediklerini bildirdi. Koşukavak, karşılaşmanın ardından katıldığı basın toplantısında, kendileri için önemli bir maçı geride bıraktıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Uzun süredir Akhisarspor maçına hazırlandıklarını kaydeden Koşukavak, şöyle konuştu:

"Taktiksel detaylar vardı maçın içinde. Akhisarspor, bu ligin iddialı takımları Adana Demirspor ve Hatayspor’u deplasmanda yendi ve diziliş anlamında da 4-1-3-2 oynadığından dolayı birçok rakibe böyle alanlar buldu ve maç kazandı. Biz ekip olarak ve oyuncularım teorik olarak çok ciddi hazırlandık ve bu teorileri hayata geçirdikleri için onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık ama sadece bir galibiyet aldık. 46 puanımız var, lig üçüncüsüyüz. Puanlar çok sıkışık, 5 maç var. Umarım 5 maçı da geçer ve Altay’ı 17 yıldır uzak olduğu Süper Lig’e taşırız. Var gücümüzle bunun için çalışıyoruz."

Haberin Devamı

Koşukavak, bugün 39 yaşına giren İbrahim Öztürk’ün performansından memnun olduğunu belirterek, "İbrahim ve hepsinin eline sağlık, inşallah böyle nice galibiyetler yaşarız." ifadesini kullandı.

YORUM YAZ