MENÜ

Yalanlama

Galatasaray Kulübü, bugün bazı internet sitelerinde, UEFA Mali Denetim Kurulu Bürosu tarafından kendilerine bir uyarı mektubunun gönderildiğine dair çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Yalanlama

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün bazı internet sitelerinde yer alana bir haberde, UEFA Mali Denetim Kurulu Bürosu tarafından bir uyarı mektubunun tarafımıza ulaştırıldığı belirtilmiştir. Haberin içeriğinde yer alan tüm detaylar asılsızdır" denilerek, şu ifadelere yer verildi:

Haberin Devamı

"Kulübümüze ya da konuyla ilgili görüşünü aldığımız Türkiye Futbol Federasyonu’na UEFA’nın herhangi bir organı tarafından uyarı niteliği taşıyan bir yazı gönderilmemiştir. UEFA birimleri de böyle bir durumun söz konusu olmadığını kulübümüze teyiden bildirmiştir. Ayrıca, söz konusu haberin detaylarında iddia edilen rakamların da gerçekle hiçbir ilişkisi yoktur.

Kamuoyunu bilgilendirme amacı taşımayan, bu bağlamda maksadının da ne olduğu belli olmayan söz konusu habere kamuoyunun itibar etmemesini dileriz."

YORUM YAZ